Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Goedkope badkamerspiegel op maat

Iedere dag kijkt u in de spiegel; in de slaapkamer, op het toilet of in de badkamer. Uiteraard vraagt iedere ruimte een ander formaat en/of een ander soort spiegel. Daarom levert Glasconcept spiegels op maat, wel -ongeacht de ruimte- in de beste kwaliteit; badkamerkwaliteit. Onze spiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas”; dus (ook) geschikt voor vochtige ruimtes.

Plat poly-geslepen glas
Onze badkamerspiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas” en zijn dus ook zeer geschikt voor vochtige ruimten. Ze worden op maat gesneden uit een grotere plaat spiegelglas. Hierbij ontstaan scherpe snijranden. Daarom krijgen alle spiegels een zogenaamde plat poly-geslepen randbewerking. Hierbij worden de scherpe randen weggeslepen, met als resultaat een nette randafwerking.

Professionele ‘blinde-‘ spiegel montage set
Voor de montage van de spiegels gebruiken wij standaard een zeer hoogwaardige ‘blinde-‘ spiegel montage set. Deze set wordt aan de achterzijde op de spiegel aangebracht en is aan de voorzijde “onzichtbaar”. Dus geen randen op profielen aan de zijkant van de spiegel; uw spiegel “zweeft” als het ware. Daarnaast maakt deze set het mogelijk spiegels zonder lijst toe te passen of te hoeven verlijmen.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Stuur uw situatietekening mee en u ontvangt binnen maximaal 24 uur een offerte op maat.

Klik op de onderstaande button voor goedkope badkamerspiegel op maat.

Badkamerspiegel op maat

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons