Goedkope badkamerspiegel op maat

Iedere dag kijkt u in de spiegel; in de slaapkamer, op het toilet of in de badkamer. Uiteraard vraagt iedere ruimte een ander formaat en/of een ander soort spiegel. Daarom levert Glasconcept spiegels op maat, wel -ongeacht de ruimte- in de beste kwaliteit; badkamerkwaliteit. Onze spiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas”; dus (ook) geschikt voor vochtige ruimtes.

Plat poly-geslepen glas
Onze badkamerspiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas” en zijn dus ook zeer geschikt voor vochtige ruimten. Ze worden op maat gesneden uit een grotere plaat spiegelglas. Hierbij ontstaan scherpe snijranden. Daarom krijgen alle spiegels een zogenaamde plat poly-geslepen randbewerking. Hierbij worden de scherpe randen weggeslepen, met als resultaat een nette randafwerking.

Professionele ‘blinde-‘ spiegel montage set
Voor de montage van de spiegels gebruiken wij standaard een zeer hoogwaardige ‘blinde-‘ spiegel montage set. Deze set wordt aan de achterzijde op de spiegel aangebracht en is aan de voorzijde “onzichtbaar”. Dus geen randen op profielen aan de zijkant van de spiegel; uw spiegel “zweeft” als het ware. Daarnaast maakt deze set het mogelijk spiegels zonder lijst toe te passen of te hoeven verlijmen.

Bezorging en inmeten & plaatsen
Wij bezorgen uw spiegel al vanaf € 35,-** bij u thuis en komen bij u de spiegel zelfs inmeten en plaatsen vanaf € 100,-**.
** excl. product

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Stuur uw situatietekening mee en u ontvangt binnen maximaal 24 uur een offerte op maat.

Klik op de onderstaande button voor goedkope badkamerspiegel op maat.

Badkamerspiegel op maat

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer