Glazen spiegel online bestellen

Wilt u een glazen spiegel online bestellen?

Voor een scherp geprijsde glazen spiegel bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres! Wij maken uw glazen spiegel uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt.

Iedere dag kijkt u in de spiegel; in de slaapkamer, op het toilet of in de badkamer. Uiteraard vraagt iedere ruimte een ander formaat en/of een ander soort spiegel. Daarom levert Glasconcept spiegels op maat, wel -ongeacht de ruimte- in de beste kwaliteit; badkamerkwaliteit. Onze spiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas”; dus (ook) geschikt voor vochtige ruimtes.

De spiegel wordt voorzien van een zilveren laag aan de achterzijde, wordt standaard geleverd in 6 mm. dik, helder, brons of grijsgetint spiegelglas en heeft standaard een plat poly (meervoudig) geslepen rand. Het glas is daarom netjes afgewerkt en absoluut niet scherp. Onze spiegels zijn verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen. Met of zonder facetrand, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm. Alles is mogelijk én uit één stuk te leveren.

Ontdek uw voordeel!

Vooruitbetaling is niet nodig én door onze grote inkoopvolumes, bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze meet- en plaats service.

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer