Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen spiegel online bestellen

Wilt u een glazen spiegel online bestellen?

Voor een scherp geprijsde glazen spiegel bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres! Wij maken uw glazen spiegel uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt.

Iedere dag kijkt u in de spiegel; in de slaapkamer, op het toilet of in de badkamer. Uiteraard vraagt iedere ruimte een ander formaat en/of een ander soort spiegel. Daarom levert Glasconcept spiegels op maat, wel -ongeacht de ruimte- in de beste kwaliteit; badkamerkwaliteit. Onze spiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas”; dus (ook) geschikt voor vochtige ruimtes.

De spiegel wordt voorzien van een zilveren laag aan de achterzijde, wordt standaard geleverd in 6 mm. dik, helder, brons of grijsgetint spiegelglas en heeft standaard een plat poly (meervoudig) geslepen rand. Het glas is daarom netjes afgewerkt en absoluut niet scherp. Onze spiegels zijn verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen. Met of zonder facetrand, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm. Alles is mogelijk én uit één stuk te leveren.

Ontdek uw voordeel!

Vooruitbetaling is niet nodig én door onze grote inkoopvolumes, bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze meet- en plaats service.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons