Glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is niet alleen een mooi gezicht in een moderne inrichting, maar heeft ook een hoop voordelen. Bij Glasconcept maken we uw unieke glazen schuifwand op maat. Bent u benieuwd naar hoe we te werk gaan en wat de voordelen zijn van een schuifwand? Lees dan verder.

Glazen schuifwand van Glasconcept

Een glazen schuifwand is bij Glasconcept al verkrijgbaar vanaf 645,- euro. Deze schuifwanden zijn in iedere kamer toe te passen en zien er ook prachtig uit. Bij Glasconcept heeft u 2 opties: het standaard Agil schuifwand systeem met wand-, plafondbevestiging of RVS koof en een wat exclusiever Manet systeem. Hierbij heeft u een aluminium of RVS schuifrailsysteem met wandmontage.

De op maat gemaakte schuifdeuren worden standaard geleverd inclusief standaard kwaliteits deurbeslag en helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Daarnaast worden beide types geleverd met RVS handvatten van 350 mm. Wilt u meer weten over alle specificaties van onze glazen schuifwanden op maat? Lees hier meer.

Voordelen van een glazen schuifwand

Naast het feit dat een glazen schuifwand een echt pareltje is bij een moderne inrichting, heeft een schuifwand ook een hoop voordelen waar u misschien nog niet eerder over na hebt gedacht. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Veel licht in uw kamer
    Met een glazen schuifwand kiest u voor openheid. Omdat de ruimte achter de wand zichtbaar blijft wordt het licht niet geblokkeerd. Dit creëert een fijne open ruimte met veel lichtinval.
  • Bespaart ruimte
    Met een schuifwand hoeft u geen rekening te houden met een deur die opendraait. Het enige waar rekening mee gehouden dient te worden is ruimte om zijdelings open te gaan. Daarnaast opent een schuifdeur soepeler dan een opendraaiende deur.
  • Moderne look
    Een glazen deur zorgt is niet alleen origineel maar u zorgt ook voor een strakkere look dan met een klassieke draaideur. Heeft u een modern interieur dan past de glazen wand goed thuis in uw (woon)kamer.

Glasconcept

Wij zijn een online specialist op het gebied van glazen deuren die zich vooral richten op persoonlijke service. Dit wordt waar gemaakt in artikelen op maat met alle ruimte voor uw persoonlijke en unieke wensen. Deze producten maken we door middel van kwaliteitsproducten tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast werken we snel en houden we graag persoonlijk contact zodat de dienst fijn is voor zowel ons als de klant.

Meer informatie

Wilt u uw glazen schuifwand op maat? Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer