Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is niet alleen een mooi gezicht in een moderne inrichting, maar heeft ook een hoop voordelen. Bij Glasconcept maken we uw unieke glazen schuifwand op maat. Bent u benieuwd naar hoe we te werk gaan en wat de voordelen zijn van een schuifwand? Lees dan verder.

Glazen schuifwand van Glasconcept

Glazen schuifwanden zijn in iedere kamer toe te passen en zien er ook prachtig uit. Bij Glasconcept heeft u 2 opties: het standaard Agil schuifwand systeem met wand-, plafondbevestiging of RVS koof en een wat exclusiever Manet systeem. Hierbij heeft u een aluminium of RVS schuifrailsysteem met wandmontage.

De op maat gemaakte schuifdeuren worden standaard geleverd inclusief standaard kwaliteits deurbeslag en helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Daarnaast worden beide types geleverd met RVS handvatten van 350 mm. Wilt u meer weten over alle specificaties van onze glazen schuifwanden op maat? Lees hier meer.

Voordelen van een glazen schuifwand

Naast het feit dat een glazen schuifwand een echt pareltje is bij een moderne inrichting, heeft een schuifwand ook een hoop voordelen waar u misschien nog niet eerder over na hebt gedacht. We zetten ze voor u op een rijtje:

 • Veel licht in uw kamer
  Met een glazen schuifwand kiest u voor openheid. Omdat de ruimte achter de wand zichtbaar blijft wordt het licht niet geblokkeerd. Dit creëert een fijne open ruimte met veel lichtinval.
 • Bespaart ruimte
  Met een schuifwand hoeft u geen rekening te houden met een deur die opendraait. Het enige waar rekening mee gehouden dient te worden is ruimte om zijdelings open te gaan. Daarnaast opent een schuifdeur soepeler dan een opendraaiende deur.
 • Moderne look
  Een glazen deur zorgt is niet alleen origineel maar u zorgt ook voor een strakkere look dan met een klassieke draaideur. Heeft u een modern interieur dan past de glazen wand goed thuis in uw (woon)kamer.

Glasconcept

Wij zijn een online specialist op het gebied van glazen deuren die zich vooral richten op persoonlijke service. Dit wordt waar gemaakt in artikelen op maat met alle ruimte voor uw persoonlijke en unieke wensen. Deze producten maken we door middel van kwaliteitsproducten tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast werken we snel en houden we graag persoonlijk contact zodat de dienst fijn is voor zowel ons als de klant.

Meer informatie

Wilt u uw glazen schuifwand op maat? Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons