Glazen scheidingswand

Een glazen scheidingswand is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om een ruimte in tweeën te splitsen maar toch een bepaalde mate van openheid wilt behouden. Een scheidingswand kent meerdere toepassingsmogelijkheden, zowel voor thuis als op kantoor. 

Bij Glasconcept zijn we gespecialiseerd in het maken van glazen deuren en wanden. Al onze producten worden op maat gemaakt en er is altijd ruimte voor persoonlijke wensen. Bent u op zoek naar een glazen scheidingswand? Laat u verrassen en inspireren door de eindeloze mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u binnen één werkdag direct wat een glazen scheidingswand kost.

Glazen scheidingswand voor de badkamer, slaapkamer of woonkamer

In huis worden glazen scheidingswanden vaak gebruikt in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Uiteraard kunt u waar u maar wilt een scheidingswand plaatsen. Met een glazen scheidingswand kunt u een ruimte op een stijlvolle en moderne manier separeren, zonder dat de openheid verloren gaat.

Een glazen scheidingswand in de badkamer, ook wel douchewand genoemd, is de ideale oplossing wanneer u meer licht in uw douche wilt of juist weinig ruimte voor een muurtje. Met een douchewand creëert u eenvoudig een inloopdouche, die bovendien heel veel licht doorlaat.

Juist een glazen scheidingswand in de woonkamer of slaapkamer? Een glazen wand laat heel veel licht door. Denk er bijvoorbeeld eens over na om in plaats van voor een stenen muur, voor een glazen scheidingswand te kiezen. Uw woning krijgt zo direct een heel andere sfeer en oogt erg ruimtelijk. Wij kunnen deze geheel voor u op maat maken en in iedere gewenste kleur leveren tegen een scherpe prijs.

Glazen scheidingswand op kantoor

Een glazen scheidingswand op kantoor biedt ontzettend veel mogelijkheden. Met behulp van een glazen wand kunt u bijvoorbeeld aparte kantoren of werkplekken creëren zonder dat het hokkerig overkomt. Het geeft een moderne en strakke uitstraling, en u behoudt tegelijkertijd een heel open sfeer.

Benieuwd naar de kosten van een glazen scheidingswand? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen één werkdag ontvangt u vrijblijvend een offerte.

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Anti-kalk coating + €40,-NeeJa
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer