Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen scheidingswand

Een glazen scheidingswand is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om een ruimte in tweeën te splitsen maar toch een bepaalde mate van openheid wilt behouden. Een scheidingswand kent meerdere toepassingsmogelijkheden, zowel voor thuis als op kantoor. 

Bij Glasconcept zijn we gespecialiseerd in het maken van glazen deuren en wanden. Al onze producten worden op maat gemaakt en er is altijd ruimte voor persoonlijke wensen. Bent u op zoek naar een glazen scheidingswand? Laat u verrassen en inspireren door de eindeloze mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u binnen één werkdag direct wat een glazen scheidingswand kost.

Glazen scheidingswand voor de badkamer, slaapkamer of woonkamer

In huis worden glazen scheidingswanden vaak gebruikt in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Uiteraard kunt u waar u maar wilt een scheidingswand plaatsen. Met een glazen scheidingswand kunt u een ruimte op een stijlvolle en moderne manier separeren, zonder dat de openheid verloren gaat.

Een glazen scheidingswand in de badkamer, ook wel douchewand genoemd, is de ideale oplossing wanneer u meer licht in uw douche wilt of juist weinig ruimte voor een muurtje. Met een douchewand creëert u eenvoudig een inloopdouche, die bovendien heel veel licht doorlaat.

Juist een glazen scheidingswand in de woonkamer of slaapkamer? Een glazen wand laat heel veel licht door. Denk er bijvoorbeeld eens over na om in plaats van voor een stenen muur, voor een glazen scheidingswand te kiezen. Uw woning krijgt zo direct een heel andere sfeer en oogt erg ruimtelijk. Wij kunnen deze geheel voor u op maat maken en in iedere gewenste kleur leveren tegen een scherpe prijs.

Glazen scheidingswand op kantoor

Een glazen scheidingswand op kantoor biedt ontzettend veel mogelijkheden. Met behulp van een glazen wand kunt u bijvoorbeeld aparte kantoren of werkplekken creëren zonder dat het hokkerig overkomt. Het geeft een moderne en strakke uitstraling, en u behoudt tegelijkertijd een heel open sfeer.

Benieuwd naar de kosten van een glazen scheidingswand? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen één werkdag ontvangt u vrijblijvend een offerte.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Product
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Anti-kalk coating (meerprijs)
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons