Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen keukenachterwand

Glazen keuken achterwand op maat

Kies ook voor een glazen keuken achterwand in plaats voor tegel- of stucwerk.
Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, heeft u nauwelijks of geen voegen en is vlekinwerking vrijwel onmogelijk. Daarnaast zijn onze glazen achterwanden bestand tegen hoge temperaturen en te verkrijgen in vrijwel elke gewenste kleur. En dat alles voor hetzelfde of vaak minder geld als een achterwand in tegel- of stucwerk.

Glasconcept levert op maat gemaakte keuken achterwanden in iedere gewenste RAL kleur, incl. uitsparingen voor stopcontacten, keukenkasten, vensterbanen, kranen, etc. Aan de hand van uw wensen en -indien beschikbaar- technische tekening, ontvang u binnen één werkdag een offerte op maat. Bent u bang om fouten te maken of schakelt u hiervoor liever iemand in, dan kunt u gebruik maken van onze inmeet en/of plaatsingsservice.

Onze keuken achterwanden worden standaard geleverd in 6 mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. U heeft de keuze uit alle gewenste RAL kleuren, incl metalic kleuren.

De achterkant van de glasplaat wordt dichtgespoten met een niet-doorzichtige 2-componentenlak. De verf is bestand tegen een temperatuur van meer dan 100 °C. U kunt kiezen uit een rondom geslepen en gepolijste randafwerking óf een rondomgeslepen én meegespoten rand in dezelfde kleur als de achterwand.

NB. De maximale lengte uit één stuk is 3.900 mm.

Passend 
Iets is pas op maat als het specifiek voor uw situatie gemaakt is; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten (klik hier voor onze inmeetinstructie) en liefst een situatietekening/-foto te uploaden. Informeer naar de mogelijkheden en binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat, precies passend bij uw (thuis)situatie.
Andere opties? Alles is mogelijk
Heeft u liever kristal helder of matglas, een glazen aanrechtblad of binnendeur of….. alles is mogelijk. Staan u wensen niet in de optielijst of heeft u grotere aantallen nodig; geen probleem; mail ons uw wensen en u krijgt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte.

GlasConcept levert al vele jaren glas producten op maat. Overtuig uzelf en vraag een offerte aan. In vrijwel alle gevallen treft u nergens een vergelijkbare kwaliteit tegen eenzelfde of lagere prijs. En u loopt bij ons geen enkel risico, want u betaald pas bij aflevering; makkelijker en (vooral) veiliger kan niet!

Waarom Glasconcept:

  • geen aanbetaling!!
  • 100% op maat gemaakt!
  • vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • éénvoudig zelf te monteren
  • inmeet- en ophangservice
  • gespecialiseerd transport

Veiligheidsglas:
Onze glazen keuken achterwanden zijn vervaardigd uit veiligheidsglas van tenminste zes millimeter. Reden is dat glazen keuken achterwanden stevig moeten zijn en in principe niet mogen breken. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan mogen er in ieder geval geen geval scherven zijn, zoals bij “normaal” gebroken vlakglas.
Een van de voordelen van glazen keuken achterwanden is dat ze makkelijk schoon te maken zijn en altijd passend gemaakt kunnen worden bij uw keuken(kastjes).

Klik op de onderstaande button voor uw keukenachterwand.

Keukenachterwand bestellen

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons