Glazen keukenachterwand in elke kleur

Glazen keuken achterwand op maat met krasvaste glasverf, voor slechts € 150,-/m2 *

Kiest u ook voor een glazen keuken achterwand in plaats voor tegel- of stucwerk? Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk. Wij leveren op maat gemaakte keuken achterwand in iedere gewenste RAL kleur, incl. uitsparingen. Er wordt rekening gehouden met uw stopcontacten, keukenkastjes, vensterbanen, kranen.

Onze keuken achterwanden worden standaard geleverd in 6 mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. U heeft de keuze uit meer dan 1.000 RAL kleuren. De achterkant van de glasplaat wordt dichtgespoten met een 2-componentenlak, welke niet doorzichtig is. De verf is bestand tegen een temperatuur van meer dan 100 °C. U heeft de keuze uit een rondom geslepen en gepolijste randafwerking óf een rondom geslepen én leeggespoten rand in dezelfde kleur als de achterwand.

NB. De maximale lengte uit één stuk is 3.900 mm.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Stuur uw situatietekening mee en u ontvangt binnen maximaal 24 uur een offerte op maat.

Klik op de onderstaande button voor uw keukenachterwand voor slechts € 150,-/m2.

Keukenachterwand op maat

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer