Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen keuken achterwand

Bent u op zoek naar een glazen keuken achterwand? Voor een scherp geprijsde keuken achterwand van glas bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres! Wij maken uw glazen keuken achterwand uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Bovendien is Glasconcept al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt. Voor al uw producten van glas kunt u bij ons terecht.

100% op maat

Een glazen keuken achterwand moet precies passend zijn om het mooiste resultaat te behalen. Bij Glasconcept wordt uw achterwand dan ook uitsluitend op maat gemaak. Door nauwkeurig te meten en een situatietekening of foto met ons te delen voorkomt u dat het glas straks niet past. Om er 100% zeker van te zijn kunt u ook gebruik maken van onze inmeet- en ophangservice. Zo bent u verzekerd van een altijd passend product.

Behalve de juiste afmeting kan ook de kleur van het glas volledig aan uw wensen worden aangepast. U heeft de ruime keuze uit meer dan 1000 RAL kleuren, inclusief metallic kleuren. Zo wordt de glazen keuken achterwand een echte blikvanger in uw keuken.

Hittebestendig veiligheidsglas

De keuken achterwand van glas wordt gemaakt van 6 mm thermisch voorgespannen veiligheidsglas, ook wel gehard glas genoemd. Mocht het onverhoopt gebeuren dat het glas breekt, springt het in duizenden kleine stukjes welke geen diepe snijwonden kunnen veroorzaken. Spontane breuk van dit soort glas is vrijwel onmogelijk, bovendien is het goed bestand tegen hoge temperaturen. Voor keuken achterwanden wordt vrijwel altijd voor kristal glas gekozen. Kristal glas heeft als kenmerken dat het extra helder en gezuiverd is, dit heeft een hoge kleurechtheid als resultaat.

Levertijd en montage

De levertijd van uw glazen keuken achterwand betreft veelal 14 dagen na akkoord van uw offerte. Vanaf dat moment kunt u het product op afspraak bij ons ophalen. Kiest u voor levering aan huis, dan plannen we een leverafspraak in zodra het product klaar is. Uiteraard is het ook mogelijk om uw achterwand te laten monteren door onze specialisten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontdek uw voordeel!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw voordeel! Binnen één werkdag ontvangt u een offerte op maat.

Meer weten over een glazen keuken achterwand

Heeft u advies nodig, speciale wensen of vragen over de glazen keuken achterwand? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0)113 344340.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Maximale hoogte in mm.
  Maximale breedte in mm.
  RAL-kleur
  Aanvullende details
  Situatietekening of foto
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons