Glazen keuken achterwand

Bent u op zoek naar een glazen keuken achterwand? Voor een scherp geprijsde keuken achterwand van glas bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres! Wij maken uw glazen keuken achterwand uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Bovendien is Glasconcept al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt. Voor al uw producten van glas kunt u bij ons terecht.

100% op maat

Een glazen keuken achterwand moet precies passend zijn om het mooiste resultaat te behalen. Bij Glasconcept wordt uw achterwand dan ook uitsluitend op maat gemaak. Door nauwkeurig te meten en een situatietekening of foto met ons te delen voorkomt u dat het glas straks niet past. Om er 100% zeker van te zijn kunt u ook gebruik maken van onze inmeet- en ophangservice. Zo bent u verzekerd van een altijd passend product.

Behalve de juiste afmeting kan ook de kleur van het glas volledig aan uw wensen worden aangepast. U heeft de ruime keuze uit meer dan 1000 RAL kleuren, inclusief metallic kleuren. Zo wordt de glazen keuken achterwand een echte blikvanger in uw keuken.

Hittebestendig veiligheidsglas

De keuken achterwand van glas wordt gemaakt van 6 mm thermisch voorgespannen veiligheidsglas, ook wel gehard glas genoemd. Mocht het onverhoopt gebeuren dat het glas breekt, springt het in duizenden kleine stukjes welke geen diepe snijwonden kunnen veroorzaken. Spontane breuk van dit soort glas is vrijwel onmogelijk, bovendien is het goed bestand tegen hoge temperaturen. Voor keuken achterwanden wordt vrijwel altijd voor kristal glas gekozen. Kristal glas heeft als kenmerken dat het extra helder en gezuiverd is, dit heeft een hoge kleurechtheid als resultaat.

Levertijd en montage

De levertijd van uw glazen keuken achterwand betreft veelal 14 dagen na akkoord van uw offerte. Vanaf dat moment kunt u het product op afspraak bij ons ophalen. Kiest u voor levering aan huis, dan plannen we een leverafspraak in zodra het product klaar is. Uiteraard is het ook mogelijk om uw achterwand te laten monteren door onze specialisten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontdek uw voordeel!

U heeft al een glazen keuken achterwand vanaf €150,- euro per vierkante meter, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw voordeel! Binnen één werkdag ontvangt u een offerte op maat.

Meer weten over een glazen keuken achterwand

Heeft u advies nodig, speciale wensen of vragen over de glazen keuken achterwand? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0)113 344340.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Maximale hoogte in mm.
Maximale breedte in mm.
RAL-kleur
Aanvullende details
Situatietekening of foto
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer