Glazen kantoorwand

Een glazen kantoorwand biedt ontzettend veel mogelijkheden wanneer u een openlijke ruimte wilt behouden met veel lichtinval, maar toch een afzonderlijke werkplek wilt creëren. Een glazen separatiewand biedt dan een oplossing. Met een glazen wand creëert u eenvoudig meerdere werkplekken, zonder dat het hokkerig overkomt. Bovendien krijgt uw kantoor met behulp van een glazen wand een strakke en professionele uitstraling en behoudt u het contact met uw personeel en collega’s.

Op kantoor is het belangrijk om in rust en stilte te kunnen werken zonder dat u uit uw concentratie wordt gehaald. Maar een afgesloten ruimte kan dan al snel benauwd voelen, en u het gevoel geven dat u het contact met uw collega’s verliest. Een glazen kantoorwand is dan een mooie uitkomst en biedt een aantal voordelen:

  • Moderne en strakke uitstraling
  • Ruimtelijk en veel overzicht
  • Demontabel

De mogelijkheden van een glazen scheidingswand

De mogelijkheden van een glazen wand zijn eindeloos. U kunt ervoor kiezen om de ruimte in diverse kantoren op te splitsen, maar u kunt ook werken met losstaande wanden om zo diverse werkplekken te realiseren. Wist u dat een glazen kantoorwand u ook privacy kan bieden? In tegenstelling tot de glazen kantoorwanden met helder glas, kunt u ook kiezen voor ondoorzichtig glas. Zo behoudt u de ruimtelijke sfeer en lichtinval, maar profiteert u ook van privacy.

Een glazen kantoorwand op maat

Wij van Glasconcept zijn gespecialiseerd in maatwerk producten. Samen met u zorgen we ervoor dat uw persoonlijke wensen worden gerealiseerd tegen een scherpe prijs. De producten worden via gespecialiseerd transport aan u geleverd en ons montageteam kan uw glazen kantoorwand vakkundig bij u monteren.

Meer weten? Wij helpen u graag als u vragen heeft over een glazen kantoorwand. Neem contact met ons op door te mailen naar info@glasconcept.nl of bel via +31 (0)113-334340

Vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen?

Benieuwd wat een glazen kantoorwand voor u kost? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Anti-kalk coating + €40,-NeeJa
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer