Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen kantoorwand

Een glazen kantoorwand biedt ontzettend veel mogelijkheden wanneer u een openlijke ruimte wilt behouden met veel lichtinval, maar toch een afzonderlijke werkplek wilt creëren. Een glazen separatiewand biedt dan een oplossing. Met een glazen wand creëert u eenvoudig meerdere werkplekken, zonder dat het hokkerig overkomt. Bovendien krijgt uw kantoor met behulp van een glazen wand een strakke en professionele uitstraling en behoudt u het contact met uw personeel en collega’s.

Op kantoor is het belangrijk om in rust en stilte te kunnen werken zonder dat u uit uw concentratie wordt gehaald. Maar een afgesloten ruimte kan dan al snel benauwd voelen, en u het gevoel geven dat u het contact met uw collega’s verliest. Een glazen kantoorwand is dan een mooie uitkomst en biedt een aantal voordelen:

 • Moderne en strakke uitstraling
 • Ruimtelijk en veel overzicht
 • Demontabel

De mogelijkheden van een glazen scheidingswand

De mogelijkheden van een glazen wand zijn eindeloos. U kunt ervoor kiezen om de ruimte in diverse kantoren op te splitsen, maar u kunt ook werken met losstaande wanden om zo diverse werkplekken te realiseren. Wist u dat een glazen kantoorwand u ook privacy kan bieden? In tegenstelling tot de glazen kantoorwanden met helder glas, kunt u ook kiezen voor ondoorzichtig glas. Zo behoudt u de ruimtelijke sfeer en lichtinval, maar profiteert u ook van privacy.

Een glazen kantoorwand op maat

Wij van Glasconcept zijn gespecialiseerd in maatwerk producten. Samen met u zorgen we ervoor dat uw persoonlijke wensen worden gerealiseerd tegen een scherpe prijs. De producten worden via gespecialiseerd transport aan u geleverd en ons montageteam kan uw glazen kantoorwand vakkundig bij u monteren.

Meer weten? Wij helpen u graag als u vragen heeft over een glazen kantoorwand. Neem contact met ons op door te mailen naar info@glasconcept.nl of bel via +31 (0)113-334340

Vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen?

Benieuwd wat een glazen kantoorwand voor u kost? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Product
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Anti-kalk coating (meerprijs)
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons