Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen douchewand

Een glazen douchewand zorgt voor een mooie luxe uitstraling in de badkamer. Het zorgt bovendien in praktische zin voor meer licht in de douche of een mooie afscheiding met een beperkte dikte. Een glazen douchewand is in verschillende situaties een goede keuze. Uiteraard kunnen we u voorbeelden laten zien van de diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld om inspiratie op te doen. Weet u al goed waar u naar zoekt en wat de afmetingen van de glazen douchewand dienen te zijn? We zijn u er graag meer van dienst op basis van een van de hoogwaardige soorten glas.

Glas in de douchewand

We werken voor de glazen douchewand standaard met helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Vanzelfsprekend heeft u daarnaast een aantal andere opties. Het gaat dan bijvoorbeeld om extra helder kristalglas of mat-satijnglas. We vertellen u daar graag meer over en kunnen u bovendien de verschillen tussen de diverse materialen laten zien. Aan de hand daarvan kunt u een goede keuze maken, net als voor bijvoorbeeld het extra heldere matte satijnglas. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van de materiaaleigenschappen voor de glazen douchewand en kunnen u op basis van uw specifieke wensen uitstekend adviseren.
Uiteraard hoeft u geen aanbetaling te doen voor de glazen douchewand, zodat u daar op een flexibele en soepele wijze gebruik van kunt maken. We zorgen voor 100% op maat gemaakte modellen die tot op de millimeter nauwkeurig passen. Wat betreft de prijs van de glazen douchewand maken we gebruik van vaste prijzen, ongeacht de afmetingen die u wenst. Heeft u een grote douchedeur van glas nodig of gaat het juist om een kleiner model? We zorgen voor vaste scherpe prijzen, zodat u op een voordelige wijze kunt zorgen voor een mooie afwerking van de doucheruimte in de badkamer.

Douchewand inmeten, bezorgen en plaatsen

De glazen douchewand kunt u in principe eenvoudig zelf monteren, we leveren daarvoor de gebruiksaanwijzing mee. Dit betekent dat u daar zelf mee aan de slag kunt, zodat u geen extra kosten hoeft te maken bovenop de vaste scherpe prijzen voor de douchewanden. Wilt u de douche liever door onze specialisten laten monteren> Daar gaan we graag mee aan de slag vanuit onze inmeet- en ophangservice. We maken bovendien gebruik van gespecialiseerd transport, zodat we het glas op een veilige wijze kunnen vervoeren. Het resultaat is een mooie glazen douchewand bij u in de badkamer, zonder dat u daarvoor een hoge prijs betaalt.

We zijn uw specialist in glazen douchewanden. Dat betekent dat we u van dienst kunnen zijn met verschillende hoge kwaliteit materialen. Bovendien komen we desgewenst graag bij u langs om de douchewand van glas voor u in te meten. Dat betekent dat u daar zelf geen omkijken naar heeft en dat de douchewand uitstekend in de badkamer past. We komen de glazen douchewand uiteraard netjes bij u bezorgen en kunnen die bovendien ook meteen bij u plaatsen.

Wilt u meer weten over de verschillende douchewanden, een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons