Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen douchedeuren

Is uw douche nodig aan vervanging toe? Overweeg dan eens één van onze producten! Wij bieden een ruim assortiment aan onderdelen die wij voor u op maat maken en plaatsen. Een douchedeur van glas is erg praktisch en makkelijk in het onderhoud! Lees op deze pagina alles over de aanschaf van glazen douchedeuren via Glasconcept.

Glazen douchedeuren

Een glazen douchedeur zorgt voor een prachtige afwerking van de badkamer en creëert bovendien een mooie luxe douche. Wilt u de badkamer opnieuw inrichten of gaat het om een nieuwe badkamer die u stijlvol vorm wilt geven? We kunnen u er in de beide gevallen goed mee van dienst zijn. We maken voor de glazen douchedeuren standaard gebruik van Eurofit beslag. Dit voeren we uit in chroom of RVS, afhankelijk van uw specifieke wensen. We maken standaard gebruik van helder thermisch glas. Het gaat om voorgespannen veiligheidsglas, zodat u daar in de badkamer veilig gebruik van kunt maken.

Glas in de douchedeur

We kunnen u met betrekking tot het glas van dienst zijn met verschillende varianten. Wenst u een glazen douchedeur in extra helder of kristalglas? Als alternatief kunnen we de douchedeur uitvoeren met mat-satijnglas of met extra helder mat-satijnglas. Uiteraard vertellen we u graag meer over de verschillende varianten, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Wenst u meer uitleg over het glas of wilt u daar voorbeeldfoto’s van zien? Wij zorgen ervoor dat u op voorhand goed op de hoogte bent van de mogelijkheden, zodat uw glazen douchedeur de uitstraling en kwaliteit krijgt die u wenst.

De glazen douchedeuren die u online kunt bestellen zijn eenvoudig zelf te monteren. We leveren een duidelijke gebruiksaanwijzing mee. Aan de hand daarvan kunt u zelf voor de montage zorgen, zodat u daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Wilt u het liever uit handen geven aan onze specialisten? Geen probleem, we kunnen u onze inmeet- en ophangservice aanbieden. Dat betekent dat we de ruimte netjes inmeten en zorgen voor het ophangen van de glazen douchedeur. U heeft er zelf geen omkijken naar en kunt rekenen op de ervaring en expertise van onze specialisten. Tenslotte zorgen we er met het gespecialiseerde transport voor dat we de douchedeur veilig naar u kunnen vervoeren.

Anti-kalkcoating op de douchedeur

Bovendien bieden we u de mogelijkheid de glazen douchedeur uit te voeren met een anti-kalkcoating. We maken daarvoor gebruik van onze speciale Glasconcept anti-kalkcoating. Dit voorkomt kalkaanslag en vormt bovendien een goede bescherming tegen osmose. We zorgen standaard voor 5 jaar garantie, zodat u daar de komende jaren geen omkijken naar heeft.
Het is niet nodig om een aanbetaling te doen voor de glazen douchedeur. In plaats daarvan gaan we direct aan de slag met uw order en zorgen we voor een vaste scherpe prijs, ongeacht de afmetingen die u wenst. Zoekt u naar een grote douchedeur of gaat het juist om een meer contact exemplaar? Wij zorgen er daarmee voor dat de badkamer de uitstraling krijgt die u wenst. We zorgen voor een 100% op maat gemaakte douchedeur die uitstekend past.

Wilt u meer weten over onze glazen douchedeuren of direct een afspraak maken? We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons