Glazen deur badkamer

Een glazen deur in een badkamer is iets wat we steeds vaker terug zien komen binnen de moderne woningen. De openheid en ruimtelijkheid die een glazen deur biedt zijn de redenen waarom de glazen deuren in de badkamers ongekend populair zijn. Zeker wanneer u een kleinere badkamer heeft is een glazen deur de perfecte oplossing.

Wanneer u op zoek bent naar een glazen deur voor in de badkamer of als uw oude deur aan vervanging toe is, vindt u bij Glasconcept een groot aanbod aan verschillende glazen deuren die wij voor een voordelige prijs bij u kunnen komen inmeten en plaatsen. Daarbij profiteert u bij ons altijd van 100% pasgarantie. Hoe fijn is dat? Wilt u meer weten over alle voordelen of alle mogelijkheden van een glazen deur in de badkamer? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!

De voordelen van een glazen deur in de badkamer

In een moderne badkamer zijn glazen deuren niet meer weg te denken uit het interieur. De deuren hebben een luxueuze uitstraling en zijn erg praktisch voor in een badkamer. Maar een glazen binnendeur of douchedeur in uw badkamer biedt meer voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje.

  • De ruimte voelt open en ruimtelijker aan wanneer uw ruimte een glazen deur heeft. U zult zich sneller op uw gemak voelen wanneer de ruimte openheid uitstraalt.
  • Een glazen deur in uw badkamer laat veel natuurlijk licht door. Dit is erg fijn wanneer u uw zelf klaarmaakt en alle details in de spiegel goed kunt zien. Daarnaast hoeft u ook minder vaak gebruik de maken van de lichtschakelaar waardoor uw energierekening omlaag gaat.
  • Als u kiest voor een glazen deur in uw badkamer van semi transparant glas heeft u voldoende privacy. Zeker in een ruimte als een badkamer is dit erg fijn.
  • Een glazen deur is daarnaast erg hygiënisch dankzij het gladde oppervlak. Ook is een glazen deur erg makkelijk schoon te maken. Dit is ook een van de redenen dat glazen deuren vaak worden gebruikt in hotels of tandartspraktijken.

Vraag een offerte aan voor uw glazen deur op maat

Via onze website besteld u eenvoudig uw glazen deur voor in uw badkamer. Wij maken de deuren geheel op maat en zorgen ervoor dat u de deur binnen 21 dagen kunt gebruiken. Als u de offerte heeft aangevraagd zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen en een prijsvoorstel doen. Wilt u toch liever eerst meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer!

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer