Glazen binnendeuren

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren voor uw woning of kantoor? Glazen binnendeuren brengen veel licht en sfeer in uw woning en passen in iedere ruimte. Glazen deuren met een stalen kozijn passen bijvoorbeeld helemaal binnen de trend van dit moment. Maar ook klassieke glazen deuren worden nog vaak gekozen. Twijfelt u over een binnendeur van glas? Vele klanten gingen u voor en wij zullen vertellen waarom.

De mogelijkheden van een glazen deur zijn eindeloos. Daarom passen ze ook in iedere ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een (schuif)deur van mat satijnglas voor in de badkamer. Satijnglas heeft een matte, egale uitstraling waar u niet doorheen kunt kijken. Het biedt voldoende privacy, ideaal dus voor de badkamer. In de woonkamer komt een kozijnloze taatsdeur bijvoorbeeld beter tot zijn recht, voor een extra ruimtelijk effect. Kortom: u heeft vele mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, zodat u altijd een deur vindt die bij uw interieur past.

Makkelijke schoon te maken

Niet voor niets worden glazen deuren vaak toegepast binnen sportscholen, tandartspraktijken en kantoren. Ze zijn namelijk heel hygiënisch door het gladde oppervlak. Daardoor zijn ze ook nog eens heel eenvoudig schoon te maken. Met een natte doek wordt de deur al snel schoon. Heeft u last van strepen? Voeg dan een alcoholhoudend schoonmaakmiddel toe. Dit zorgt ervoor dat er geen strepen of druppels op het glas achterblijven die ontstaan door het schoonmaakmiddel.

Schoonmaaktips voor glas

Echte sfeermakers

Glazen binnendeuren zijn echte sfeermakers. Het glas is eigenlijk een verlengstuk van het raam en laat daardoor veel extra licht door van de ene ruimte naar de andere ruimte. U zult direct het verschil merken tussen een glazen en houten deur, zeker in ruimtes waar geen direct daglicht komt. Daarnaast lijkt het ook alsof u optisch meer ruimte heeft. Houten deuren blokkeren niet alleen het licht, maar ook het zicht waardoor het ruimtelijke gevoel verdwijnt. Een binnendeur van glas bevordert het woongenot.

Altijd een vaste prijs

Bij Glasconcept betaalt u ongeacht de afmeting, altijd een vaste prijs voor uw binnendeur van glas. Een binnendeur is al verkrijgbaar vanaf slechts €335,- euro. De standaard op maat gemaakte stompe- of opdek binnendeur wordt dan geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag, met helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Wilt u een ander soort deur, bijvoorbeeld schuifdeur of taatsdeur? Een ander soort glas of beslag? Of grotere afmeting? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Wij horen graag waar u naar op zoek bent.

Over Glasconcept

Glasconcept is met stipt de online specialist in glazen deuren. Onze producten worden altijd op maat en naar wens gemaakt. Heeft u vragen over onze producten of wenst u advies over een bepaald product? Maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer