Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen binnendeuren met kwaliteitsbeslag van diverse merken

Glasconcept levert al jaren aan consumenten en bedrijven in Nederland en België. Vooruitbetaling is niet nodig én door onze grote inkoopvolumes, bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze meet- en plaats service.

Onze binnendeuren worden standaard geleverd met kwaliteitsdeurbeslag, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.

Een glazen binnendeur geeft een fris en ruimtelijk effect, met als één van de voordelen dat ze veel licht doorlaten. Een binnendeur kan in meer of mindere mate doorzichtig geleverd worden. Dit kan door te zandstralen, een zuurbehandeling, of gekleurd of zelfs spiegelglas te gebruiken.

Stompe- of opdek binnendeuren zijn de meest voorkomende deuren in een woonhuis. Echter wij leveren ook schuif- en vloerpot deuren. Naast ons eigen merk kwaliteitsbeslag leveren wij ook merken als Clarit, Stremler, Royal, Eurofit, Manet en Agil.

Staan u wensen niet in de optielijst? Mail ons uw wensen en u krijgt binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte. In vrijwel alle gevallen treft u nergens een vergelijkbare kwaliteit tegen een dezelfde of goedkopere prijs aan. En u loopt geen enkel risico, want u betaald pas bij aflevering; makkelijker en (vooral) veiliger kan niet.

Klik op de onderstaande button voor uw binnendeur op maat.

Binnendeur op maat

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons