Glazen binnendeuren met kwaliteitsbeslag van diverse merken

Glasconcept levert al jaren aan consumenten en bedrijven in Nederland en België. Vooruitbetaling is niet nodig én door onze grote inkoopvolumes, bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze meet- en plaats service.

Onze binnendeuren worden standaard geleverd met kwaliteitsdeurbeslag, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.

Een glazen binnendeur geeft een fris en ruimtelijk effect, met als één van de voordelen dat ze veel licht doorlaten. Een binnendeur kan in meer of mindere mate doorzichtig geleverd worden. Dit kan door te zandstralen, een zuurbehandeling, of gekleurd of zelfs spiegelglas te gebruiken.

Stompe- of opdek binnendeuren zijn de meest voorkomende deuren in een woonhuis. Echter wij leveren ook schuif- en vloerpot deuren. Naast ons eigen merk kwaliteitsbeslag leveren wij ook merken als Clarit, Stremler, Royal, Eurofit, Manet en Agil.

Staan u wensen niet in de optielijst? Mail ons uw wensen en u krijgt binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte. In vrijwel alle gevallen treft u nergens een vergelijkbare kwaliteit tegen een dezelfde of goedkopere prijs aan. En u loopt geen enkel risico, want u betaald pas bij aflevering; makkelijker en (vooral) veiliger kan niet.

Klik op de onderstaande button voor uw binnendeur op maat voor slecht € 295,-.

Binnendeur op maat

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer