Glazen binnendeur op maat

Glasconcept levert zowel stompe deuren, opdekdeuren, schuifdeuren als vloerpot deuren. Voor iedere soort deur bestaat een glazen binnendeur op maat. Een van de voordelen van een glazen binnendeur is dat ze veel licht doorlaten waardoor het een heel ruimtelijke uitstraling geeft. Een binnendeur kan in meer of mindere mate doorzichtig geleverd worden. Dit kan door te zandstralen, een zuurbehandeling, of gekleurd of zelfs spiegelglas te gebruiken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een glazen binnendeur geeft veel daglicht waardoor er opeens een heel andere ruimte ontstaat. Een deur van glas is erg sfeervol en geeft een ruimtelijk effect aan uw woning. Glazen deuren passen binnen ieder interieur, ze zijn stijlvol en strak en worden afgemonteerd met luxe beslag naar keuze.

Soort binnendeur

Stompe- of opdek binnendeuren zijn de meest voorkomende deuren in een woonhuis, maar wat is nu precies het verschil? Een glazen stompe deur valt volledig weg in het kozijn en de scharnieren bevinden zich in het kozijn. Bij een glazen opdekdeur valt de deur ook volledig weg in het kozijn, echter worden de scharnieren op het kozijn gemonteerd. U kunt ook kiezen voor een schuifdeur of vloerpot deur. Een vloerpot deur, ook wel taatsdeur genoemd, is een deur die om zijn eigen as draait. De deur kan zowel naar binnen als naar buiten toe geopend worden.

Waarom een glazen binnendeur op maat van Glasconcept?

  • Geen aanbetaling
  • Volledig op maat gemaakt
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Inmeet- en ophangservice
  • Gespecialiseerd transport

100% veilig met veiligheidsglas

Onze binnendeur zijn vervaardigd uit veiligheidsglas van tenminste acht millimeter dik. Reden daarvoor is dat de binnendeur stevig moet zijn en in principe niet mag breken. Veiligheidsglas bestaat uit minimaal twee lagen glas welke verbonden worden door een laag folie. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat door vallen of stoten het glas breekt, dan blijven de scherven aan de folie plakken. Veiligheidsglas is 100% veilig en beschermt u tegen lichamelijk letsel bij glasbreuk.

Wij staan graag voor u klaar

Heeft u specifieke wensen of bent u op zoek naar een bepaald product? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van een glazen binnendeur op maat die volledig aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 344340 of stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer