Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glazen binnendeur op maat

Glasconcept levert zowel stompe deuren, opdekdeuren, schuifdeuren als vloerpot deuren. Voor iedere soort deur bestaat een glazen binnendeur op maat. Een van de voordelen van een glazen binnendeur is dat ze veel licht doorlaten waardoor het een heel ruimtelijke uitstraling geeft. Een binnendeur kan in meer of mindere mate doorzichtig geleverd worden. Dit kan door te zandstralen, een zuurbehandeling, of gekleurd of zelfs spiegelglas te gebruiken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een glazen binnendeur geeft veel daglicht waardoor er opeens een heel andere ruimte ontstaat. Een deur van glas is erg sfeervol en geeft een ruimtelijk effect aan uw woning. Glazen deuren passen binnen ieder interieur, ze zijn stijlvol en strak en worden afgemonteerd met luxe beslag naar keuze.

Soort binnendeur

Stompe- of opdek binnendeuren zijn de meest voorkomende deuren in een woonhuis, maar wat is nu precies het verschil? Een glazen stompe deur valt volledig weg in het kozijn en de scharnieren bevinden zich in het kozijn. Bij een glazen opdekdeur valt de deur ook volledig weg in het kozijn, echter worden de scharnieren op het kozijn gemonteerd. U kunt ook kiezen voor een schuifdeur of vloerpot deur. Een vloerpot deur, ook wel taatsdeur genoemd, is een deur die om zijn eigen as draait. De deur kan zowel naar binnen als naar buiten toe geopend worden.

Waarom een glazen binnendeur op maat van Glasconcept?

  • Geen aanbetaling
  • Volledig op maat gemaakt
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Inmeet- en ophangservice
  • Gespecialiseerd transport

100% veilig met veiligheidsglas

Onze binnendeur zijn vervaardigd uit veiligheidsglas van tenminste acht millimeter dik. Reden daarvoor is dat de binnendeur stevig moet zijn en in principe niet mag breken. Veiligheidsglas bestaat uit minimaal twee lagen glas welke verbonden worden door een laag folie. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat door vallen of stoten het glas breekt, dan blijven de scherven aan de folie plakken. Veiligheidsglas is 100% veilig en beschermt u tegen lichamelijk letsel bij glasbreuk.

Wij staan graag voor u klaar

Heeft u specifieke wensen of bent u op zoek naar een bepaald product? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van een glazen binnendeur op maat die volledig aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 344340 of stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons