Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glaszettersbedrijf Zeeland

Bent u op zoek naar een glaszettersbedrijf in Zeeland? Dan bent u bij Glasconcept aan het juiste adres. Wij zijn dé online specialist op het gebied van glas. U kunt bij ons kiezen voor HR++ dubbel glas, maar ook HR+++ driedubbel glas voor een optimale isolatie. 

Glasconcept is gevestigd in Kapelle, daarvandaan kunnen we binnen een uur iedere plaats in Zeeland bereiken. Is uw glas gebroken? Of heeft u lekkage? Neem contact met ons op. Onze eigen ervaren glaszetters komen snel bij uw langs om uw glas te vervangen.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Ook kunt u ons inschakelen wanneer u uw enkel glas wilt laten vervangen door dubbel glas. Hoogrendementsglas verbetert de isolatie van uw woning aanzienlijk. Bovendien wordt tocht en geluid flink verminderd. Tevens zullen uw stookkosten behoorlijk afnemen omdat er minder warmte verloren gaat.

Het verschil tussen hoogrendementsglas en normaal glas is dat er tussen de glasplaten van HR-glas edelgas zit in plaats van droge lucht. Edelgassen isoleren namelijk beter dan droge lucht. Een investering in dubbel HR-glas kan dus uiteindelijk gunstig zijn voor uw portemonnee.

Glazen deuren, wanden en meer

We leveren en zetten niet alleen glas, u kunt ook bij ons terecht voor andere glazen producten zoals deuren, douchewanden, spiegels en meer. Al onze producten worden voor u op maat gemaakt, tegen een scherpe prijs. 5 redenen waarom klanten voor Glasconcept kiezen:

 1. Alle producten worden 100% op maat gemaakt;
 2. Vaste prijs, ongeacht de afmeting van het product;
 3. Inmeet- en ophangservice in Nederland en België;
 4. Gespecialiseerd transport;
 5. Geen aanbetaling vereist.

Glaszettersbedrijf in Zeeland

Wilt u glas laten vervangen in Zeeland? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Is het spoed? Dan raden wij u aan om even te bellen. We kunnen dan direct de mogelijkheden met u bespreken.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons