Glaswanden douche

Wilt u uw douche gaan vernieuwen? Ga voor een strak design met een douchewand van glas. Een wand van glas geeft extra licht in de douche en zorgt voor een lichte en open stijl. Een glazen wand heeft weinig onderhoud nodig en kan snel en eenvoudig in uw badkamer geplaatst worden.  

Een douchewand van glas

Douchewanden van Glasconcept worden geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas waardoor het niet snel zal breken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor extra helder kristalglas, mat satijnglas of extra helder mat satijnglas. Wij beschikken ook over wanden van een nieuw soort glas: SGG Timeless glas die haar glans behoudt en tot wel tien jaar bestand is tegen corrosie. Daarnaast is er de mogelijkheid om de glazen douchewand te laten behandelen met onze anti-kalkcoating. Deze voorkomt kalkaanslag en osmose. Voor deze behandeling vragen wij overigens wel een kleine vergoeding. 

Kosten van een douche met glaswanden    

Bij ons heeft u vanaf €150,- een glazen douchewand op maat. Bezorging van de wand kost € 50,-. Wilt u de douchewand door ons laten inmeten en plaatsen dan kan dat al vanaf €285,-. Voor een compleet overzicht van onze prijzen raden wij u aan gebruik te maken van de knop offerte aanvragen. Hier kunt u meteen al uw wensen doorgeven.  

Waarom Glasconcept?

Glasconcept is dé online specialist op het gebied van glazen deuren, wanden en spiegels. Wij bieden altijd een vaste prijs, ongeacht de afmetingen. Al onze producten zijn maatwerk, op deze manier passen ze altijd en voldoen ze aan uw wensen en eisen. Wij meten de wanden in en monteren ze voor u. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de wanden zelf te monteren. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van glazen wanden en leveren door heel Nederland!    

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchewand heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in óf bel ons.

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer