Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glasplaat voor de keuken

Bent u op zoek naar glasplaat voor de keuken?

Voor een scherp geprijsde glasplaat voor de keuken bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres! Wij maken uw glasplaat voor de keuken uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt.

Kiest u ook voor een glazen keuken achterwand in plaats voor tegel- of stucwerk? Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk.

Glasconcept levert uw nieuwe op maat gemaakte keuken achterwand in iedere gewenste RAL kleur, incl. uitsparingen voor stopcontacten, keukenkasten, vensterbanen, kranen, etc, welke u zelf kunt aangeven op technische tekening. Uiteraard hebben wij ook een inmeet service waar u gebruik van kunt maken.

Onze keuken achterwanden worden standaard geleverd in 6 mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. U heeft de keuze uit alle gewenste RAL kleuren, incl metalic kleuren (meerprijs). De achterkant van de glasplaat wordt dichtgespoten met een 2-componentenlak, welke niet doorzichtig is. De verf is bestand tegen een temperatuur van meer dan 100 °C (3 jaar garantie op de verf).
U kunt kiezen uit een rondom geslepen en gepolijste randafwerking óf een rondom geslepen én meegespoten rand in dezelfde kleur als de achterwand.

Ontdek uw voordeel!

Vooruitbetaling is niet nodig én door onze grote inkoopvolumes, bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze meet- en plaats service.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons