Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glasplaat voor achter de kookplaat

Bent u op zoek naar glasplaat voor achter de kookplaat?

Voor een scherp geprijsde glasplaat voor achter de kookplaat bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres! Wij maken uw glasplaat uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt.

Kiest u ook voor een glazen keuken achterwand in plaats voor tegel- of stucwerk? Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk.

Passend

Iets is pas op maat als het gemaakt is voor uw specifieke situatie; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten en altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van kunt zijn dat u de juiste achterwand besteld en/of niets vergeet. Binnen 24 uur ontvangt u dan een op maat gemaakte offerte, die precies past bij uw (thuis)situatie.

Ontdek uw voordeel!

Vooruitbetaling is niet nodig én door onze grote inkoopvolumes, bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze meet- en plaats service.

 

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons