Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glasplaat op maat

Bent u op zoek naar een glasplaat op maat? Voor een scherp geprijsde glasplaat op maat bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres. Wij maken de glasplaat uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt.

Een glasplaat voor uw keuken achterwand kan in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden. Zo weet u zeker dat de glasplaat past bij uw keuken. Daarnaast houden we rekening met de uitsparingen voor stopcontacten, keukenkasten, vensterbanken en kranen. Deze kunt u zelf aangeven op een technische tekening. Uiteraard bieden we ook een inmeetservice waar u gebruik van kunt maken.

Glasplaat op maat laten maken

Iets is pas op maat als het gemaakt wordt voor uw specifieke situatie; precies passend. Om ervoor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen vragen wij u om nauwkeurig te meten en een situatietekening of -foto te uploaden. Zo kunnen we er zeker van zijn dat u de juiste glasplaat bestelt en niets vergeet. Na het aanvragen van een offerte ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur een prijsvoorstel op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Ontdek uw voordeel

Bij Glasconcept is vooruitbetaling niet nodig. Bovendien bent u door onze grote inkoopvolumes altijd verzekerd van de scherpste prijs.  Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze meet- en plaatservice. Zo bent u verzekerd van een glasplaat op maat.

 • Uw product 100% op maat gemaakt
 • Vooruitbetaling niet nodig
 • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
 • Inmeet- en ophangservice
 • Gespecialiseerd transport

Glasplaat op maat

Een glasplaat op maat – ook wel keukenachterwand genoemd – wordt gemaakt van 6 mm kristalhelder veiligheidsglas. De achterkant van de glasplaat wordt dichtgespoten met een twee-componenten lak, welke bestand is tegen een temperatuur van meer dan 100 °C. Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Bekijk dan onze glazen keuken achterwanden.

Bij advies of vragen over een glasplaat op maat kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl of neem telefonisch contact met ons op. Uiteraard kunt u voor een vrijblijvend prijsvoorstel op maat ook direct een offerte opvragen.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons