Glasplaat bestellen

Wilt u een glasplaat bestellen?

Voor een scherp geprijsde glasplaat bent u bij Glasconcept.nl aan het juiste adres!
Wij maken uw glasplaat uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt.

Glasconcept levert uw nieuwe op maat gemaakte keuken achterwand in iedere gewenste RAL kleur, incl. uitsparingen voor stopcontacten, keukenkasten, vensterbanen, kranen, etc, welke u zelf kunt aangeven op technische tekening. Uiteraard hebben wij ook een inmeet service waar u gebruik van kunt maken.

Onze keuken achterwanden worden standaard geleverd in 6 mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. U heeft de keuze uit meer dan 1.000 RAL kleuren, incl metalic kleuren (meerprijs is € 30,- per m2). De achterkant van de glasplaat wordt dichtgespoten met een 2-componentenlak, welke niet doorzichtig is. De verf is bestand tegen een temperatuur van meer dan 100 °C (3 jaar garantie op de verf).
U kunt kiezen uit een rondom geslepen en gepolijste randafwerking óf een rondom geslepen én meegespoten rand in dezelfde kleur als de achterwand.

Ontdek uw voordeel!

Vooruitbetaling is niet nodig én door onze grote inkoopvolumes, bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze meet- en plaats service.

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer