Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glashandel Zeeland

Voor het beste Zeeuwse glas klopt u aan bij Glasconcept.nl. Vanuit Kapelle rijden we naar alle eilanden om glazen douchedeuren op maat te leveren, stalen deuren te plaatsen of glazen keukenwanden te installeren.

glashandel zeeland

Industriële binnendeuren.

Vanuit Kapelle zijn we binnen een kwartier in Goes en Yerseke. Binnen een uur staan we in grote steden als Vlissingen, Middelburg, Terneuzen en Zierikzee. Hierdoor kunnen we glas tegen scherpe prijzen leveren. Daarnaast komen we glazen, deuren en wanden graag direct bij u installeren. Zeker bij maatwerk glas kan een millimeter meer of minder verschil maken, dus laat uw deuren en ramen inmeten en installeren door een expert in glas.

Als glashandel in Zeeland kennen we ontzettend veel bedrijven. Voor veel aannemers leveren en installeren we glas. Heeft u dus naast glas ook nieuwe kozijnen nodig, dan kunnen we u verbinden met één van onze Zeeuwse samenwerkingspartners.

Stalen deuren in Zeeland

Op de website van Glasconcept kunt u bij producten direct een offerte aanvragen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stalen deur? We zien dat steeds meer bedrijven en particulieren voor een industriële inrichting gaan. Stalen deuren zijn robuust en elegant. Daarnaast zijn de gebruikte technieken de afgelopen jaren sterk verbeterd, waardoor een stalen deur aanzienlijk minder kost dan enkele jaren geleden.

Douchedeur in Zeeland

Vroeger was het gebruikelijk om een douchecabine te hebben, maar we zien dat de inloopdouche steeds populairder wordt. Een inloopdouche is ruimer en er is meer gevoel van luxe, zeker wanneer er een mooie regendouche wordt geïnstalleerd. Een douchedeur sluit een inloopdouche af, waardoor water niet weg loopt en het niet te koud is. De douchedeuren van Glasconcept.nl worden op maat gemaakt en worden – indien gewenst – door ons geplaatst. Uiteraard kunt u de deur ook zelf installeren. Toch komt het vaak op de millimeter nauwkeurig en dan is het fijn om de klus bij de vakmensen van Glasconcept.nl neer te leggen.

Of toch liever een douchewand?

Een douchewand met privacy? Bekijk onze douchewanden. We kunnen een deel van het glas in een matte uitvoering leveren.

glashandel zeeland

Driedubbel isolatieglas.

Veel keuze in glas

Van glas met een ’timeless’ coating (10 jaar garantie tegen corrosie) tot een GC anti-kalkcoating (met 5 jaar garantie tegen kalk). En van HR++ glas tot driedubbel(!!) isolatieglas. We hebben het allemaal in huis en adviseren u graag over de mogelijkheden. Vraag een offerte aan bij één van onze producten en laat weten wat uw wensen zijn. Moet het glas goed isoleren (bijv. HR+++)? Wilt u privacy (bijv. mat glas)? Of wilt u voorkomen dat glas breekt (veiligheidsglas of gehard glas).

Ontdek alle mogelijkheden

Natuurlijk helpen we u graag. Bekijk onze producten bovenaan in het menu en vraag een offerte aan. We beloven dat we bij u terugkomen met een scherp voorstel.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons