Glashandel Middelburg

Als glashandel in Middelburg is Glasconcept.nl dé online specialist. Vanuit onze vestiging in Kapelle zijn we binnen een half uur in Middelburg om bij u aan de slag te gaan in uw karakteristieke woning. U kunt bij ons terecht voor het allerbeste glas verwerkt in verschillende toepassingen.

Glazen douchedeur op maat

Om uw badkamer helemaal compleet te maken kunnen we voor u een glazen douchedeur op maat installeren. De specialisten van Glasconcept.nl zorgen ervoor dat we als glashandel in Middelburg de douchedeur bij u kunnen bezorgen, inmeten én plaatsen tegen scherpe prijzen. De douchedeur wordt standaard geleverd met Eurofit beslag in chroom of rvs. Daarnaast kunt u kiezen voor extra opties. Klik hier om de extra opties te bekijken.

Dubbel glas

Een andere specialiteit van ons is dubbel glas. Wij zorgen ervoor dat dubbel glas op maat is en naar uw wensen. Gebruik dubbel glas in uw woning voor een betere isolatie. Wij gebruiken HR++ (Hoogrendements) glas, waardoor we u kunnen verzekeren dat er kwalitatief goed glas geplaatst wordt. Onze eigen glaszetters ontzorgen u graag van inmeten tot montage.

Stalen deuren

Stalen binnendeuren zijn voor ieder huis een goede keuze. Binnendeuren van staal en glas zorgen ervoor dat een kamer er ruimtelijker uitziet en een industriële look krijgt. Een ander groot voordeel van stalen binnendeuren is dat de kleur zelf kunt bepalen van het stalen kozijn. Op deze manier krijgt u uw karakteristieke woning in Middelburg nog meer naar uw wens maken.

Stalen binnendeuren

Contact opnemen

U kunt voor onze glashandel in Middelburg contact opnemen met info@glasconcept.nl óf het contactformulier invullen op de website. Wij proberen altijd binnen één werkdag antwoord te geven op uw vraag. Naast mailen kunt u ook bellen, ons telefoonnummer is +31(0)113-344340. Ook voor advies kunt u contact met ons opnemen.  Voor inspiratie kunt u langskomen bij ons in de showroom.

 

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer