Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glas vervangen in Zeeland? Wij komen binnen enkele uren langs!

Is er een raam gesneuveld? Heel vervelend voor u. We begrijpen dat u snel uw ruit vervangen wilt hebben. Glasconcept.nl is een Zeeuws bedrijf. Wij komen – in geval van nood – binnen enkele uren langs om glas te vervangen.

Daarnaast kunt u Glasconcept.nl inschakelen voor het vervangen van enkel glas naar dubbel glas, driedubbel glas of zelfs driedubbel isolatieglas. Met HR++ (hoog rendement) glas verbetert u de de isolatie van uw huis. Wij ontzorgen u van inmeten tot montage door onze eigen glaszetters uit Zeeland.

Hoeveel kost glas vervangen in Zeeland?

De prijs verschilt. Gaat het om een gesneuveld ruitje van een schuur? Dan kunnen we dit relatief goedkoop vervangen. Wilt u echter alle ruiten van uw woning vervangen en uw huis verduurzamen door naar hoog rendement dubbel glas te gaan? Dat pakt veel duurder uit. Zeker wanneer ook de kozijnen vervangen moeten worden, omdat blijkt dat ze niet geschikt zijn voor dubbel glas. Dit zien we nog wel eens bij oudere woningen. We adviseren altijd om contact met ons op te nemen. Vraag een vrijblijvend prijsvoorstel aan, zodat u weet hoeveel het kost om glas te vervangen in Zeeland.

Goedkoper dan andere bedrijven

Glasconcept is voordeliger dan veel andere glaszetters. Dit heeft ermee te maken dat Glasconcept.nl is gevestigd in Zeeland. We kunnen dus lage prijzen rekenen in de hele provincie. Als er geen sprake is van spoed, kunnen we uw klus zo inplannen dat het samenvalt met andere afspraken in de buurt. Zo betaalt u geen dure voorrijkosten.

Ben ik verzekerd?

Glas maakt onderdeel uit van uw woonhuis en wordt dus bij de opstalverzekering gerekend. Controleer of u glas als optie heeft aangevinkt binnen uw opstalverzekering. Zo ja, dan bent u verzekerd en betaalt uw verzekeraar voor glasschade. De meeste verzekeraars rekenen geen eigen risico. Meer hierover leest u bij de Consumentenbond.

Bel ons of vul het formulier in

Glas vervangen in Zeeland? Vul hieronder het contactformulier in. Als het spoed is, vinden we het fijner als u even belt. We kunnen dan direct de mogelijkheden met u bespreken.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons