Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glas op maat: de mogelijkheden van Glasconcept

Bent u op zoek naar nieuwe glazen binnenwanden, douche deuren of schuifdeuren? Glasconcept is gespecialiseerd in het maken van uw (glazen) deuren. Maar ook voor een nieuwe spiegel kunt u bij ons aankloppen. Glas op maat is geen probleem voor Glasconcept.

Glas op maat voor uw nieuwe deur

Voor een nieuwe glazen deur zit u bij Glasconcept aan het juiste adres. We maken verschillende deuren met ruimte voor uw persoonlijke wensen. De glazen binnendeuren worden altijd geleverd met voorgespannen veiligheidsglas. Daarnaast kunt u kiezen uit opdek-, schuif-, stompe-, en vloerpot deuren.

Glas op maat is waar glasconcept in gespecialiseerd is. Houdt u liever van een industriële stijl, dan zijn de stalen binnendeuren een must!

Spiegels op maat

Voor uw nieuwe (badkamer)spiegel helpt Glasconcept ook graag. Wij maken spiegels met glas op maat in de beste kwaliteit ongeacht de ruimte. Onze spiegels voldoen aan de norm voor ‘sanitair glas’, dit betekent dat ze ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Daarnaast kunt u kiezen uit vele verschillende vormen en afmetingen. Het glas op de spiegels is altijd netjes afgewerkt en absoluut niet scherp door een plat poly geslepen rand.

De spiegels zijn ook verkrijgbaar met LED lichten, echter zijn deze alleen beschikbaar in standaard maten. Wilt u meer informatie over spiegels op maat of met LED? Lees verder.

 

Waarom kiest u voor Glasconcept?

Glasconcept hecht veel waarde aan persoonlijke service. Dit maken we waar in onze artikelen op maat met ruimte voor uw persoonlijke wensen, scherpe prijzen (zonder aanbetaling*), persoonlijk en snel contact en levering met gespecialiseerd transport zodat er geen beschadigingen optreden in uw glas op maat. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw deur of spiegel professioneel te laten plaatsen.

Meer weten?

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over onze producten of bestellingen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31 (0)113 – 344340. Wij beantwoorden uw vragen graag!

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons