Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Glas deur

Wilt u graag een nieuwe deur voor uw douchecabine? Wilt u een mooie tussendeur voor uw serre? Kies voor een deur van glas. Glas zorgt voor een transparante en lichte omgeving en laat meer licht door dan een dichte deur van hout of kunststof. Ook is een glazen deur makkelijker te onderhouden en garanderen wij een hoge kwaliteit van onze producten waardoor glas een duurzame optie vormt binnen uw interieur. 

Een deur van Glasconcept

Een glazen deur van Glasconcept is niet zomaar een deur. Bij ons heeft u een ruime keuze in stijlen en ontwerpen. U kunt kiezen voor één of meerdere glazen openingen en kiezen tussen helder of mat glas. Onze deuren worden geleverd in helder thermisch voorgespannen glas. Dit is uiterst sterk glas en breekt niet snel. U kunt er bij ons ook voor kiezen om een deur in SCG Timeless glas, extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder mat satijnglas aan te schaffen. Tegen een kleine vergoeding behandelen we de glazen deur voor bijvoorbeeld uw van badkamer met onze anti-kalkcoating. Hiermee voorkomt u kalkaanslag en osmose zodat uw douche fris en schoon blijft. 

Onze service

Wij maken uw deur van glas helemaal op maat voor u. Of u nu gaat voor stompe deuren, opdek deuren of een glazen schuifdeur het is allemaal op maat te maken voor u. Voor onze producten hanteren we allemaal een standaard prijs, ongeacht de afmeting. 

Offerte aanvragen? 

Heeft u interesse in een deur van glas voor uw woning? Vraag een offerte bij ons aan en u ontvangt deze binnen één werkdag. U profiteert van diverse voordelen zoals: 

  • Uw binnendeur 100% op maat gemaakt
  • Vaste prijs, ongeacht de afmeting
  • Geen aanbetaling vereist
  • Inmeet- en montageservice in Nederland en België
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Gespecialiseerd transport

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchewand heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in óf bel ons. 

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons