Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Een grotere badkamer: glazen douchewand voor een ruimtelijk effect

Een glazen douchewand kopen? De ideale keuze om de badkamer groter te laten lijken. Glas is een prachtig materiaal, dat bovendien een aantal heel prettige voordelen te bieden heeft. Dankzij het glas blijft de badkamer z’n optische afmetingen behouden, terwijl het toch mogelijk is om bijvoorbeeld een doucheruimte te creëren.

De glazen deuren zijn er in verschillende soorten. We helpen u graag inspiratie op te doen met de diverse modellen en kunnen u daar bovendien goed over adviseren. We zijn uw online specialist met persoonlijke service, zowel voor glazen deuren en douchewanden als andere modellen.

Glazen deuren: douchewanden en meer soorten

We zijn uw specialist voor een glazen douchewand. Een hoogwaardige keuze, die we zowel met helder glas als mooi mat kunnen leveren. Zorg met een matte afwerking voor meer privacy of creëer een ruimtelijk effect met helder glas.

Welk type glazen douchewand u ook zoekt, wij zijn uw specialist. Het is de ideale keuze om geen muur te hoeven plaatsen, terwijl u daar op een heel degelijke en veilige manier gebruik van kunt maken. In extra helder kristalglas, in mat-satijnglas of in een van de andere uitvoeringen.

Uiteraard zorgen we voor een glazen douchewand op maat. Dat betekent bij ons dat de wand precies moet passen. Daarvoor maken we een nauwkeurige meting, op basis van de situatietekening of foto die u kunt uploaden. U ontvangt van ons een offerte op maat, zodat u bovendien goed weet waar u aan toe bent. Een glazen douchewand zonder verrassingen, die precies past en zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer.

Specialist met persoonlijke service

We hechten als online specialist veel waarde aan persoonlijke service. Dat betekent dat u een scherpe prijs betaalt, zonder dat het aan service zal ontbreken. Dus heeft u vragen over het glas dat we gebruiken of de manier waarop we de wand precies op maat maken? Het zijn onderwerpen waar we u uitstekend meer over kunnen vertellen.

We gaan op basis van uw persoonlijke wensen aan de slag met kwaliteitsproducten. Scherpe prijzen voor mooie glazen douchewanden van hoge kwaliteit, zodat u daar op een veilige en degelijke manier gebruik van kunt maken in de badkamer.

Glazen douchewand en meer

We zijn uw specialist in glazen douchewanden, net als in andere mooie glazen elementen. U kunt zonder aanbetaling gebruik maken van binnendeuren, stalen deuren en bijvoorbeeld stompe en opdekdeuren. Verder zijn we gespecialiseerd in vloerpotdeuren en schuifdeuren, waar we u natuurlijk een aantal mooie voorbeelden van kunnen laten zien.

Meer weten over de glazen douchewand die u kunt bestellen of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons