Dubbele glazen douchedeur op maat

Dubbele douchedeur op maat met kwaliteitsbeslag in RVS of chroom

Beschikt u over een brede douche dan is een dubbele nis deur met magneetsluiting een goede optie. Inclusief stuks 180° douche scharnieren met instelbare nulstand, (3 dubbelwerkend met instelbare nulstand). Zelfsluitend in de laatste centimeters naar de nulstand toe. De magneetsluiting voorkomt lekkage in het midden.

De douchedeuren worden geleverd in 8 mm. gehard veiligheidsglas, naar wens aan te passen naar extra helder of “figuurglas”. Optioneel voorzien met anti-kalk coating. Bij twijfel, kunt u ook gebruik maken van onze inmeet- en/of plaatservice.

Iets is pas op maat als het specifiek voor uw situatie gemaakt is; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten (klik hier voor onze inmeetinstructie) en liefst een situatietekening/-foto te uploaden. Informeer naar de mogelijkheden en binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat, precies passend bij uw (thuis)situatie.

Glasconcept levert al vele jaren glas producten op maat. Overtuig uzelf en vraag een offerte aan. U loopt bij ons geen enkel risico, want u betaald pas bij aflevering; makkelijker en (vooral) veiliger kan niet!

Klik op de onderstaande button voor uw douchedeur op maat voor slechts € 229,-

Douchedeur op maat

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer