Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Dubbele glazen douchedeur op maat

Dubbele douchedeur op maat met kwaliteitsbeslag in RVS of chroom

Beschikt u over een brede douche dan is een dubbele nis deur met magneetsluiting een goede optie. Inclusief stuks 180° douche scharnieren met instelbare nulstand, (3 dubbelwerkend met instelbare nulstand). Zelfsluitend in de laatste centimeters naar de nulstand toe. De magneetsluiting voorkomt lekkage in het midden.

De douchedeuren worden geleverd in 8 mm. gehard veiligheidsglas, naar wens aan te passen naar extra helder of “figuurglas”. Optioneel voorzien met anti-kalk coating. Bij twijfel, kunt u ook gebruik maken van onze inmeet- en/of plaatservice.

Iets is pas op maat als het specifiek voor uw situatie gemaakt is; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten (klik hier voor onze inmeetinstructie) en liefst een situatietekening/-foto te uploaden. Informeer naar de mogelijkheden en binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat, precies passend bij uw (thuis)situatie.

Glasconcept levert al vele jaren glas producten op maat. Overtuig uzelf en vraag een offerte aan. U loopt bij ons geen enkel risico, want u betaald pas bij aflevering; makkelijker en (vooral) veiliger kan niet!

Klik op de onderstaande button voor uw douchedeur op maat

Douchedeur op maat

Contactgegevens
Nieuwe Kerkstraat 29
4421 JX Kapelle
+31 (0)113 - 344340
info@glasconcept.nl

Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
Contact opnemen
Offerte aanvragen
Volg ons