Dubbele binnendeuren met glas

Wilt u meer ruimte winnen door middel van dubbele binnendeuren met glas, of vindt u het gewoon mooier? Glasconcept helpt u graag verder met op maat gemaakte deuren voor uw kamer. Bij Glasconcept luisteren wij naar al uw persoonlijke wensen en zorgen we ervoor dat uw huis de juiste uitstraling krijgt door middel van de geschikte deur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

Dubbele binnendeuren met glas voor een industrieel interieur

Gaat u voor een industrieel interieur? Dan maakt u deze af met onze dubbele binnendeuren met glas. Robuuste materialen zoals metaal en staal zijn onmisbaar voor een industriële sfeer. Maar ook het ruimtelijke overzicht en de grote lichtinval dat gecreëerd wordt door het glas helpen mee. Dit maken onze (stalen) binnendeuren met glas ideaal als u kiest voor een industrieel of modern interieur!

Verschillende dubbele binnendeuren met glas

Glasconcept heeft verschillende dubbele binnendeuren met glas. Wilt u dubbele binnendeuren maar weet u nog niet precies wat u wilt, lees verder voor onze verschillende opties:

Stompe- en opdek deuren

De meest voorkomende dubbele binnendeuren zijn de stompe- of opdek deuren. Voor slechts 335,- euro heeft u deze op maat gemaakt. Een stompe deur valt compleet weg in het kozijn, hierbij bevinden de scharnieren zich in het kozijn. Ook een opdekdeur valt weg in het kozijn, maar hier worden de scharnieren gemonteerd op het kozijn. Standaard op maat gemaakte stompe- of opdek binnendeuren worden geleverd met kwaliteitsdeurbeslag en helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.

Glazen binnen schuifdeuren

De glazen schuifdeuren besparen erg veel ruimte en zijn in iedere ruimte toe te passen. Er is hierbij keuze uit 2 verschillende schuifdeuren:

  • Het Agil schuifwand systeem. Dit is het standaard systeem met wand of plafondbevestiging in een aluminium of RVS koof.
  • Het Manet systeem. Dit systeem is exclusiever met een aluminium of RVS schuifrailsysteem en wandmontage.

Beide deuren worden geleverd met RVS handvatten van 350 mm. U kunt ook kiezen voor een set aluminium Arcos handvatten.

Glazen vloerpot binnendeur

Wilt u een glazen zelfsluitende binnendeur die zowel naar binnen als buiten geopend kan worden en die u in een hoek van 90 graden open kan laten staan? Dit is ook mogelijk. Hierbij wordt de veer in de vloer weggewerkt, ook is er geen kozijn nodig voor deze deur.

Naast de standaard glazen vloerpot deur, kunt u ook kiezen uit de optie met Unica systeem. Hierbij wordt het veersysteem in het scharnier aan de onderzijde van de deur verwerkt. Zo is er ook geen sprake van hakwerk in de vloer.

Waarom kiest u voor Glas concept?

Wilt u meer ruimte winnen door middel van dubbele binnendeuren met glas, Glasconcept helpt u graag verder. Zo heeft het bestellen bij Glasconcept meerdere voordelen:

  • 100% op maat gemaakt
  • Geen aanbetaling nodig
  • Vaste prijzen, ongeacht de afmeting
  • Op een eenvoudige manier zelf te monteren
  • Inmeet- + ophangservice in Nederland en België

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het vinden van de geschikte binnendeuren? Of wilt u wat vragen over hoe wij te werk gaan? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Breedte in mm.
Hoogte in mm.
Type glas
Aanvullende details
Situatietekening
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer