Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Dubbele binnendeuren met glas

Wilt u meer ruimte winnen door middel van dubbele binnendeuren met glas, of vindt u het gewoon mooier? Glasconcept helpt u graag verder met op maat gemaakte deuren voor uw kamer. Bij Glasconcept luisteren wij naar al uw persoonlijke wensen en zorgen we ervoor dat uw huis de juiste uitstraling krijgt door middel van de geschikte deur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

Dubbele binnendeuren met glas voor een industrieel interieur

Gaat u voor een industrieel interieur? Dan maakt u deze af met onze dubbele binnendeuren met glas. Robuuste materialen zoals metaal en staal zijn onmisbaar voor een industriële sfeer. Maar ook het ruimtelijke overzicht en de grote lichtinval dat gecreëerd wordt door het glas helpen mee. Dit maken onze (stalen) binnendeuren met glas ideaal als u kiest voor een industrieel of modern interieur!

Verschillende dubbele binnendeuren met glas

Glasconcept heeft verschillende dubbele binnendeuren met glas. Wilt u dubbele binnendeuren maar weet u nog niet precies wat u wilt, lees verder voor onze verschillende opties:

Stompe- en opdek deuren

De meest voorkomende dubbele binnendeuren zijn de stompe- of opdek deuren. Een stompe deur valt compleet weg in het kozijn, hierbij bevinden de scharnieren zich in het kozijn. Ook een opdekdeur valt weg in het kozijn, maar hier worden de scharnieren gemonteerd op het kozijn. Standaard op maat gemaakte stompe- of opdek binnendeuren worden geleverd met kwaliteitsdeurbeslag en helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.

Glazen binnen schuifdeuren

De glazen schuifdeuren besparen erg veel ruimte en zijn in iedere ruimte toe te passen. Er is hierbij keuze uit 2 verschillende schuifdeuren:

 • Het Agil schuifwand systeem. Dit is het standaard systeem met wand of plafondbevestiging in een aluminium of RVS koof.
 • Het Manet systeem. Dit systeem is exclusiever met een aluminium of RVS schuifrailsysteem en wandmontage.

Beide deuren worden geleverd met RVS handvatten van 350 mm. U kunt ook kiezen voor een set aluminium Arcos handvatten.

Glazen vloerpot binnendeur

Wilt u een glazen zelfsluitende binnendeur die zowel naar binnen als buiten geopend kan worden en die u in een hoek van 90 graden open kan laten staan? Dit is ook mogelijk. Hierbij wordt de veer in de vloer weggewerkt, ook is er geen kozijn nodig voor deze deur.

Naast de standaard glazen vloerpot deur, kunt u ook kiezen uit de optie met Unica systeem. Hierbij wordt het veersysteem in het scharnier aan de onderzijde van de deur verwerkt. Zo is er ook geen sprake van hakwerk in de vloer.

Waarom kiest u voor Glas concept?

Wilt u meer ruimte winnen door middel van dubbele binnendeuren met glas, Glasconcept helpt u graag verder. Zo heeft het bestellen bij Glasconcept meerdere voordelen:

 • 100% op maat gemaakt
 • Geen aanbetaling nodig
 • Vaste prijzen, ongeacht de afmeting
 • Op een eenvoudige manier zelf te monteren
 • Inmeet- + ophangservice in Nederland en België

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het vinden van de geschikte binnendeuren? Of wilt u wat vragen over hoe wij te werk gaan? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Soort deur
  Breedte in mm.
  Hoogte in mm.
  Type glas
  Aanvullende details
  Situatietekening
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons