Dubbel glas bestellen België

Ervaart u in uw woning isolatieproblemen doordat de ramen uit enkel glas bestaan? Krijgt u het in de winter niet warm gestookt en merkt u dat het vaak tocht in huis? Of is er door omstandigheden een raam gesneuveld waardoor u op zoek bent naar een glaszetter die uw raam kan vervangen? Als u in België op zoek bent naar dubbel glas of een ervaren glaszettersbedrijf kunt u bij Glasconcept terecht.

Glasconcept levert in regio Zeeland en België dubbel glas in veel verschillende soorten en maten. Het vervangen van enkel glas voor dubbel glas is een verstandige keuze en brengt veel voordelen met zich mee. De voornaamste reden om te kiezen voor dubbel glas is voor de verbetering van de isolatie.

Wat is dubbel glas

Dubbel glas bestaat – zoals de naam al aangeeft – uit twee (of soms drie) glasplaten met daartussen een edelgas dat zorgt voor een betere isolatie. Het plaatsen van dubbel glas, ook wel hr++ of hoogrendementsglas genoemd, kan dus lonend zijn. Allereerst voor de energierekening, maar ook voor uw wooncomfort. Bovendien is dubbel glas inbraakwerend en zorgt het voor een waardestijging van uw woning.

Betere isolatie, lagere stookkosten

Door dubbel glas te plaatsen bespaart u op uw stookkosten. Des te beter het isolatieglas (hr++ of hr+++), des te meer warmte er wordt vastgehouden. Driedubbel glas heeft daarbij de hoogst haalbare isolatiewaarde. Bovendien biedt dubbel glas u betere bescherming tegen wisselende weersomstandigheden. Kou dringt minder snel binnen en in tegenstelling tot enkel glas heeft u minder last van tocht. Een gunstige bijkomstigheid is dat u door dubbel glas ook nog eens minder geluidsoverlast heeft van buiten.

Glaszettersbedrijf België

Bent u op zoek naar een glaszettersbedrijf in België? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We helpen u graag bij het vervangen of plaatsen van dubbel glas in uw kantoor of woning in België.

Heeft u advies nodig, speciale wensen of andere vragen? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31 (0)113 344340

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer