Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Douchewand glas

Een douchewand van glas is een enorm functioneel product. Niet alleen voorkomt u hiermee dat er water uit de douche in de badkamer loopt. Ook laat een glazen douchewand veel licht door. Bij Glasconcept kunt u terecht voor een douchewand op maat. Of u de wand nu combineert met een douchedeur of gebruikt voor een inloopdouche: een glazen douchewand van Glasconcept past altijd.

Douchewand

Of u nu meer licht wilt in uw douche, geen ruimte heeft voor een tussenmuurtje of een ‘open’ inloopdouche wilt creëren: een douchewand van glas kent legio mogelijkheden. Uw douchewand wordt standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor andere opties, zodat u de douchewand volledig naar wens kunt samenstellen. Bijvoorbeeld extra helder kristalglas, mat satijnglas of extra helder mat satijnglas.

Industriële sfeer? Kies een stalen frame

Een douchewand is met of zonder profiel verkrijgbaar. Dat wil zeggen dat een glazen douchewand zonder profiel bevestigd wordt door middel van een u-profiel aan de achter- en onderzijde. Voor bevestiging van de bovenzijde en zijkant kan gekozen worden voor glasklemmen. Optioneel kunt u kiezen voor een stabilisatorstang, welke extra steun biedt aan de glaswand. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een stalen frame. Dit geeft een industriële uitstraling aan uw badkamer.

Vrijblijvende offerte?

Bent u benieuwd naar de kosten van een douchewand van glas? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. We doen u graag een vrijblijvend prijsvoorstel. Binnen één werkdag ontvangt u een offerte op maat in uw mailbox.

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchewand heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in óf bel ons op + 31(0)6 81 82 37 24.

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht

  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons