Douchewand glas

Een douchewand van glas is een enorm functioneel product. Niet alleen voorkomt u hiermee dat er water uit de douche in de badkamer loopt. Ook laat een glazen douchewand veel licht door. Bij Glasconcept kunt u terecht voor een douchewand op maat. Of u de wand nu combineert met een douchedeur of gebruikt voor een inloopdouche: een glazen douchewand van Glasconcept past altijd.

Douchewand voor slechts €150,-*

Bij Glasconcept koopt u een douchewand voor slechts €150,- euro. Of u nu meer licht wilt in uw douche, geen ruimte heeft voor een tussenmuurtje of een ‘open’ inloopdouche wilt creëren: een douchewand van glas kent legio mogelijkheden. Uw douchewand wordt standaard geleverd in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor andere opties, zodat u de douchewand volledig naar wens kunt samenstellen. Bijvoorbeeld extra helder kristalglas, mat satijnglas of extra helder mat satijnglas.

* Een standaard op maat gemaakte douchewand kost slechts € 150,- euro. Deze wordt geleverd in 8 mm helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.000 mm. (b. x h.).

Industriële sfeer? Kies een stalen frame

Een douchewand is met of zonder profiel verkrijgbaar. Dat wil zeggen dat een glazen douchewand zonder profiel bevestigd wordt door middel van een u-profiel aan de achter- en onderzijde. Voor bevestiging van de bovenzijde en zijkant kan gekozen worden voor glasklemmen. Optioneel kunt u kiezen voor een stabilisatorstang, welke extra steun biedt aan de glaswand. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een stalen frame. Dit geeft een industriële uitstraling aan uw badkamer.

Vrijblijvende offerte?

Bent u benieuwd naar de kosten van een douchewand van glas? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Standaard douchewanden bieden we aan tegen een scherpe prijs van €150,- euro. Wilt u een ander soort glas, frame of afmetingen? Dan wordt er een meerprijs berekend. We doen u graag een vrijblijvend prijsvoorstel. Binnen één werkdag ontvangt u een offerte op maat in uw mailbox.

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchewand heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in óf bel ons op + 31(0)6 81 82 37 24.

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer