Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Douchedeur plaatsen

Wilt u het douchegordijn vervangen voor een douchedeur? Een douchedeur is hygiënischer dan een gordijn. Daarbij is de uitstraling van een douchedeur veel stijlvoller en creëert het meer ruimte in uw badkamer. Glasconcept plaatst douchedeuren in uw badkamer. Lees hieronder alles over het plaatsen van een douchedeur. 

Een douchedeur van Glasconcept

Een mooie douchedeur maakt de badkamer helemaal af! Onze douchedeuren worden geleverd met 8 mm. Eurofit beslag in chroom of rvs. Daarnaast zijn alle deuren gemaakt met standaard helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.U kunt daarnaast ook kiezen voor  extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder mat-satijnglas. Wat daarnaast ook mogelijk is is timeless glas. Dit is een nieuw concept en bestaat uit glas dat haar glans behoudt en langdurig bestand is tegen corrosie. De douchedeuren kunnen tevens ook behandeld worden met onze Glasconcept of anti kalk coating. Dit voorkomt kalkaanslag op uw douchedeur waardoor deze makkelijker te onderhouden is.   

Plaatsen van uw douchedeur

Glasconcept maakt douchedeuren speciaal voor u op maat. De deur wordt dus gemaakt voor een specifieke situatie waardoor deze precies past. Om er zeker van te zijn dat de deur past, vragen wij u nauwkeurig te meten en een foto bij te voegen zodat wij u binnen één werkdag een offerte kunnen opstellen gebaseerd op uw wensen. Bent u niet helemaal zeker over het inmeten? Klik hier voor onze inmeetinstructie of laat dit door één van onze ervaren werknemers doen. Inmeten en plaatsen van de douchedeur kan al vanaf € 285,-. 

Snelle en gespecialiseerde levering

Nadat wij een offerte voor u hebben opgesteld en u gaat akkoord, gaan wij aan de slag met de productie van de deur. Omdat we werken met zware en kwetsbare producten is de bezorging volledig in beheer van Glasconcept. Wij maken gebruik van gespecialiseerd vervoer waarmee ons gekwalificeerde personeel door heel Nederland en Belgie bezorgd. 

Hoogrendementsglas Zeeland

Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van een douchedeur in uw badkamer? Of wilt u meer weten over welke mogelijkheden er nog meer zijn? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in, maak gebruik van de chatfunctie óf bel ons op + 31(0)6 81 82 37 24. 

  Naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Uw bericht
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons