Douchedeur plaatsen

Wilt u het douchegordijn vervangen voor een douchedeur? Een douchedeur is hygiënischer dan een gordijn. Daarbij is de uitstraling van een douchedeur veel stijlvoller en creëert het meer ruimte in uw badkamer. Glasconcept plaatst douchedeuren in uw badkamer. Lees hieronder alles over het plaatsen van een douchedeur. 

Een douchedeur van Glasconcept

Een mooie douchedeur maakt de badkamer helemaal af! Onze douchedeuren worden geleverd met 8 mm. Eurofit beslag in chroom of rvs. Daarnaast zijn alle deuren gemaakt met standaard helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.U kunt daarnaast ook kiezen voor  extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder mat-satijnglas. Wat daarnaast ook mogelijk is is timeless glas. Dit is een nieuw concept en bestaat uit glas dat haar glans behoudt en langdurig bestand is tegen corrosie. De douchedeuren kunnen tevens ook behandeld worden met onze Glasconcept of anti kalk coating. Dit voorkomt kalkaanslag op uw douchedeur waardoor deze makkelijker te onderhouden is.   

Plaatsen van uw douchedeur

Glasconcept maakt douchedeuren speciaal voor u op maat. De deur wordt dus gemaakt voor een specifieke situatie waardoor deze precies past. Om er zeker van te zijn dat de deur past, vragen wij u nauwkeurig te meten en een foto bij te voegen zodat wij u binnen één werkdag een offerte kunnen opstellen gebaseerd op uw wensen. Bent u niet helemaal zeker over het inmeten? Klik hier voor onze inmeetinstructie of laat dit door één van onze ervaren werknemers doen. Inmeten en plaatsen van de douchedeur kan al vanaf € 285,-. 

Snelle en gespecialiseerde levering

Nadat wij een offerte voor u hebben opgesteld en u gaat akkoord, gaan wij aan de slag met de productie van de deur. Wij bezorgen de deur al vanaf €50,- bij u aan huis. Omdat we werken met zware en kwetsbare producten is de bezorging volledig in beheer van Glasconcept. Wij maken gebruik van gespecialiseerd vervoer waarmee ons gekwalificeerde personeel door heel Nederland en Belgie bezorgd. Inmeten en plaatsen van de douchedeur kan al vanaf € 285,-. 

Hoogrendementsglas Zeeland

Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van een douchedeur in uw badkamer? Of wilt u meer weten over welke mogelijkheden er nog meer zijn? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl, vul het contactformulier in, maak gebruik van de chatfunctie óf bel ons op + 31(0)6 81 82 37 24. 

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer