Welke opties heb ik met een douchedeur op maat?

Welke opties heb ik met een douchedeur op maat?

Een douchedeur op maat bestellen, maar niet voordat u goed op de hoogte bent van de specifieke opties die u heeft? De maatwerk douchedeur vormt een alternatief voor de standaarddeuren die er beschikbaar zijn. Het gaat in sommige gevallen om glas, maar er is ook steeds vaker sprake van andere materialen die bijvoorbeeld minder lichtdoorlatend zijn. Een douchedeur op maat verdient de voorkeur, mede dankzij de verschillende opties die er beschikbaar zijn.

Type glas, scharnieren en handvatten van de douchedeur op maat

Bij een douchedeur op maat kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten glas. Wenst u bijvoorbeeld gebruik te maken van kristal helder glas of gaat uw voorkeur aan de andere kant juist uit naar matglas? Geen probleem, we kunnen dat zonder problemen voor u aanpassen. Daarnaast is het voor de douchedeur op maat mogelijk om het gewenste type scharnieren door te geven en kunnen we er met de handvatten voor zorgen dat deze netjes aansluiting op de rest van de stijl in de badkamer. U heeft de volledige vrijheid, aan de hand waarvan we ervoor zorgen dat de deur voor de douche helemaal naar wens is.

Naar overzicht
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer