Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Waarom een glazen schuifwand?

Glas kent veel voordelen. Je behoudt namelijk veel lichtinval en voorkomt dat het terras en de rest van het huis te donker wordt. Dit is zeker een pluspunt in de donkere wintermaanden. Verder kun je optimaal van buiten genieten met glazen wanden. Je creëert hiermee een extra woonkamer (of “tuinkamer”, zoals dat tegenwoordig ook genoemd wordt) en krijgt als het ware een vloeiende doorloop van binnen naar buiten. Als je een glazen schuifwand tussen de woonkamer, de woonkeuken en/of veranda maakt, dan wordt alles optisch groter gemaakt. Echt een verlenging van je huiskamer dus!

Ruimte besparen

Je kunt uiteraard kiezen voor de traditionele openslaande deuren. Echter nemen deze veel ruimte in als je de deur open wilt slaan. Een glazen schuifwand is daarentegen juist ruimtebesparend. De wanden schuiven namelijk langs elkaar heen en je hebt aan de voor- en achterkant van de wand geen ruimte nodig. Zo lijken zowel je tuin als je huis een stuk groter!

Glas past in elk interieur

Glas staat goed in vrijwel alle interieurstijlen. Het is neutraal en tijdloos en daarom kun je een glazen schuifwand altijd gebruiken om je huis een upgrade te geven. Glas past leuk bij een romantische woonstijl, maar kan prima bij een modern interieur. Het staat mooi bij zowel houten als glazen overkappingen en geven elk huis een unieke touch. Je kunt er eindeloos mee variëren, want het glas kan op allerlei manieren worden afgewerkt. Zo kun je een zachte kleur kiezen als je een romantische uitstraling wilt, maar behoort een zwarte afwerking tot een van de vele mogelijkheden.

Alternatieven voor een glazen schuifdeur of wand ?

Tegenwoordig is de industriele look dé woontrend, en dat is heel goed toepasbaar op een glazen schuifdeur of wand d.m.v. onze steellook schuifdeuren. Steellook is een glazendeuren waarop we aluminium strips plakken die voorzien zijn van bv een zwarte poedercoat. Ook is steellook goed toepasbaar als wand met bv de schuifdeuren of taatsdeuren.

Ontdek de stalen (schuif)deuren met glas

Alles wat hierboven staat vermeld is uiteraard toepasbaar in het robuuste staal, echter met dit verschil dat er in staal de deur is op gebouwd in een stalen profiel waar in we gehard glas plaatsen. Deze deuren zijn een stuk zwaarder dan een glazen of steellook deur maar absoluut een eyecatcher in uw interieur met alle voordelen van de schuifdeur zoals  hier boven vermeld.

Volg ons