Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Steellook het budgetvriendelijke alternatief voor stalen deuren

De industriële look is trendy binnen interieurs. Stalen deuren en schuifwanden geven een stoere look aan de ruimte. Door de toepassing van glas heeft u meer licht in huis.

Echte stalen deuren zijn robuust. Door de poedercoat structuur geeft dit de industriële look. Bij Glasconcept maken wij stalen deuren op maat in ons eigen atelier. Het poedercoaten wordt verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf.

SOORTEN STALEN DEUREN

De stalen deuren zijn leverbaar met een hoekprofiel of kokerprofiel. Laat u inspireren door de projectfoto’s van gerealiseerde projecten.

STEEL LOOK DEUREN, MAATWERK EN MONTAGE

Wat maakt steel-look anders dan massief stalen deuren? Onze steellook deuren bestaan uit een glazen plaat die we voorzien van een u-profiel rondom het glas en aluminium strips op het glas geplakt met een speciale lijm. Er zijn ook varianten op de markt waarbij men gebruik maakt van hout, aluminium of zelfs kunststof.

De steellook deur onderscheid zicht dan ook van de stalen deur door zijn finesse. Steellook is minder zwaar en is ook net iets fijner en strakker dan de stalen deuren. En ook prijstechnisch liggen deze ook voordeliger dan de stalen uitvoeringen. Tussen de overgangen van de profielen is een klein naadje (nauwelijks) zichtbaar, maar dat is niet te vergelijken bij de robuustheid van de lassen op de stalen deuren waardoor het geheel er ook strak uitziet. Steellook is ook uitstekend toepasbaar als opdekdeur of al stompe deur in uw bestaande houtenkozijn, dit in tegenstelling tot de stalendeuren. Omdat de aluminium strips niet gevoelig zijn voor water en dus ook niet oxideren is dit ook heel goed toepasbaar op douche wanden en deuren.

Steellook trends en inspiratie
Laat u inspireren door de projectfoto’s van gerealiseerde projecten.

Bij zowel staal als bij het steellook kunnen we in overleg uw gewenste deur op maat produceren.

STEELLOOK DEUREN EN MEER…

We zijn uw specialist in stalen deuren en steellook deuren, net als in andere mooie glazen elementen. zoals binnendeuren, stalen deuren en bijvoorbeeld stompe en opdekdeuren. Verder zijn we gespecialiseerd in taatsdeuren met vloerveer en schuifdeuren, waar we u natuurlijk een aantal mooie voorbeelden van kunnen laten zien.

MEER WETEN?

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchedeur, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar  info@glasconcept.nl óf bel ons op  +31 (0)113 – 344340. Het is mogelijk om op afspraak langs te komen in onze kleine showroom in het Zeeuwse Kapelle.

Volg ons