Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Steellook binnendeuren op maat

Steellook binnendeuren op maat combineren de luxe uitstraling van stalen deuren met betaalbaar gehard veiligheidsglas. We gebruiken aluminium strips in hoge kwaliteit, waarmee we de deuren nauwkeurig afwerken. Dat betekent dat we zowel opdekdeuren, stompe deuren, taatsdeuren en zelfs schuifdeuren voor een scherpe prijs kunnen leveren.

Helder gehard veiligheidsglas met aluminium strips

We gebruiken helder gehard veiligheidsglas. Dat is het uitgangspunt voor een mooie glazen deur, in de hoogste kwaliteit. Voor onze steellook binnendeuren op maat combineren we dat met aluminium strips, standaard in zwart. Het lijkt op die manier net of er sprake is van een stalen profiel.

Met deze combinatie houden we de kosten laag, om de binnendeuren voordelig aan te kunnen bieden. We combineren glas van de hoogste kwaliteit (waar we sterk in zijn), met aluminium strips die zorgen voor de typische industriële look.

Voor 4 soorten binnendeuren

Onze steellook binnendeuren op maat kunnen we leveren in praktisch iedere afmeting, in vier verschillende varianten:

 • Opdekdeuren
  De meest gebruikte deur voor binnen. Het is een vlakke deur, die aan de bovenzijde en twee zijkanten óp het kozijn sluit. We leveren de binnendeuren standaard met twee opdekscharnieren en een loopslot met kruk in zwart.
 • Stompe deuren
  Stompe deuren noemen we ook wel clarit deuren. De deur valt in z’n geheel in de sponning van het kozijn, voor een vlak geheel. We leveren de steellook binnendeuren op maat standaard met twee clarit-scharnieren en een loopslot met kruk in zwart.
 • Taatsdeuren
  Taatsdeuren zijn draaiende deuren, die roteren rond een verticale as. Het is de vloerveer die ervoor zorgt dat de deur open en dicht kan. We leveren de deuren standaard met de vloerveer en met een 40cm lange greep voor een stijlvolle afwerking.
 • Schuifdeuren
  Schuifdeuren in steellook zijn beschikbaar als schuifpui voor binnen. We kunnen complete wanden realiseren, waarmee we zorgen voor zoveel mogelijk lichtinval én een luxe afwerking van de deuren.

Sterk in glas en maatwerk

Bij Glasconcept zijn we sterk in glas en maatwerk. We leveren de glazen deuren en glazen panelen precies op maat, en natuurlijk afgewerkt in de hoogste kwaliteit. Dat geldt ook voor de steellook deuren, waarvoor we een combinatie maken met aluminium strips.

De aluminium strips laten de glazen deuren lijken op stalen deuren, met zware stalen profielen. Ondertussen besparen we op de kosten én voorkomen we dat de deuren te zwaar worden. Als kinderen hun vinger tussen de deur houden of als het ergens tegenaan stoot leidt dat namelijk makkelijk tot enorme gevolgen. In plaats daarvan gebruiken we steellook deuren op maat. Daarvoor combineren we het mooiste glas met aluminium strips, zodat het geheel er geweldig uitziet.

Steellook binnendeuren op maat bestellen

De steellook binnendeuren op maat kunt u gewoon online bestellen. We brengen een vrijblijvende offerte uit, waarmee we aangeven wat de kosten zijn. Bovendien combineren we de online mogelijkheden graag met onze persoonlijke service. We leggen uit hoe we de deuren maken en komen de deuren natuurlijk professioneel op locatie plaatsen.

Meer weten over steellook binnendeuren op maat die u kunt bestellen of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Volg ons