Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Machinepark uitgebreid met een state-of-the-art straalautomaat

Glasconcept groeit gestaag, zowel ons team op kantoor als in de buitendienst. Onlangs hebben we ons machinepark uitgebreid met een state-of-the-art straalautomaat, geleverd door Pieterman Glastechniek. Deze geavanceerde machine stelt ons in staat om prachtige patronen, strepen, blokken en figuren met precisie en finesse te zandstralen.

En er is nog meer goed nieuws: later dit jaar staat de installatie van een nieuwe slijpmachine op de planning. Hierdoor kunnen we onze productieprocessen verder optimaliseren en de doorlooptijd verkorten, wat betekent dat we onze zakelijke en particuliere klanten nog sneller kunnen bedienen.

Ons assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige glasproducten, variërend van (staal) glazen balustrades, taatsdeuren in verschillende stijlen – van staal tot steellook tot volledig glas – tot kantoorwanden met een moderne steellook uitstraling. Daarnaast bieden we ook maatwerk douchecabines met schuifdeuren, keukenwanden, spiegels en isolerend glas van de hoogste kwaliteit.

En dit alles bieden we aan tegen uiterst scherpe prijzen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We streven er voortdurend naar om onze klanten de beste producten en service te bieden, ondersteund door ons gepassioneerde team van professionals. Bij Glasconcept bent u verzekerd van vakmanschap.

Bekijk de video van het straalautomaat

Volg ons