Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Het voordeel van een douchedeur op maat: maximaal lichtdoorlatend

Een douchedeur op maat laten maken? Dankzij de douchedeur in glas kunt u rekenen op een maximale lichtdoorlatendheid. Dat is anders dan bij een aantal andere materialen die er beschikbaar zijn. In die gevallen dient u rekening te houden met de beperkte lichtdoorlatendheid van het materiaal. Dat is vooral vervelend wanneer u slechts een klein (of helemaal geen) raam in de badkamer heeft zitten.

Het licht heeft dan moeite om door het materiaal heen te stralen. Glas is op dat gebied de beste keuze, omdat dit een grote hoeveelheid licht zal doorlaten. Het creëert een ruimtelijk gevoel in de doucheruimte, waardoor u meer plezier heeft van de douchedeur op maat.

DOUCHEDEUR OP MAAT VAN GLAS

Dankzij een douchedeur op maat van glas kunt u rekenen op het gebruik van hoogwaardige materialen, dat de ervaring in de doucheruimte sterk ten goede zal komen. Uiteraard is het mogelijk om de douchedeur eventueel in een meer of minder doorzichtige mate te leveren. We kunnen de deur hiervoor zandstralen of voorzien van een zuurbehandeling. Daarnaast kunnen we de douchedeur op maat desgewenst leveren in gekleurd glas of zelfs in spiegelglas. Op die manier zijn we u graag volledig naar wens van dienst.

Volg ons