Het voordeel van een douchedeur op maat: maximaal lichtdoorlatend

Het voordeel van een douchedeur op maat: maximaal lichtdoorlatend

Een douchedeur op maat laten maken? Dankzij de douchedeur in glas kunt u rekenen op een maximale lichtdoorlatendheid. Dat is anders dan bij een aantal andere materialen die er beschikbaar zijn. In die gevallen dient u rekening te houden met de beperkte lichtdoorlatendheid van het materiaal. Dat is vooral vervelend wanneer u slechts een klein (of helemaal geen) raam in de badkamer heeft zitten.

Het licht heeft dan moeite om door het materiaal heen te stralen. Glas is op dat gebied de beste keuze, omdat dit een grote hoeveelheid licht zal doorlaten. Het creëert een ruimtelijk gevoel in de doucheruimte, waardoor u meer plezier heeft van de douchedeur op maat.

Douchedeur op maat van glas

Dankzij een douchedeur op maat van glas kunt u rekenen op het gebruik van hoogwaardige materialen, dat de ervaring in de doucheruimte sterk ten goede zal komen. Uiteraard is het mogelijk om de douchedeur eventueel in een meer of minder doorzichtige mate te leveren. We kunnen de deur hiervoor zandstralen of voorzien van een zuurbehandeling. Daarnaast kunnen we de douchedeur op maat desgewenst leveren in gekleurd glas of zelfs in spiegelglas. Op die manier zijn we u graag volledig naar wens van dienst.

Naar overzicht
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer