Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Douchedeur op maat: Kies voor veiligheidsglas van 8 mm.

Een douchedeur op maat laten maken en daar zo veilig mogelijk gebruik van maken in de badkamer? Dan is het verstandig om te kiezen voor veiligheidsglas. En de dikte? Specialisten adviseren om minimaal 8mm te gebruiken. Dat is voldoende bestand tegen de risico’s in de badkamer, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Een douchedeur hoort stevig te zijn en mag in principe nooit breken, de scherven in de badkamer zouden gemakkelijk voor een onveilige situatie zorgen. Vandaar dat het in een douchedeur op maat van belang is om gebruik te maken van veiligheidsglas. Dat valt in kleine stukjes (in plaats van in scherven) uiteen, zodat er in de badkamer een veilige situatie blijft bestaan.

EEN VEILIGE DOUCHEDEUR OP MAAT

Dankzij het gebruik van 8mm veiligheidsglas kunt u met de douchedeur op maat rekenen op een veilig geheel. U zorgt op die manier niet alleen voor een deur die qua afmetingen en afwerking volledig aan uw wensen voldoet: u kunt daarnaast rekenen op een deur waar u omwille van de veiligheid in ieder geval geen omkijken naar heeft. De douchedeur op maat vormt dankzij het veiligheidsglas een uitstekende keuze.

Volg ons