Douchedeur op maat: Kies voor veiligheidsglas van 8 mm.

Douchedeur op maat: Kies voor veiligheidsglas van 8 mm.

Een douchedeur op maat laten maken en daar zo veilig mogelijk gebruik van maken in de badkamer? Dan is het verstandig om te kiezen voor veiligheidsglas. En de dikte? Specialisten adviseren om minimaal 8mm te gebruiken. Dat is voldoende bestand tegen de risico’s in de badkamer, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Een douchedeur hoort stevig te zijn en mag in principe nooit breken, de scherven in de badkamer zouden gemakkelijk voor een onveilige situatie zorgen. Vandaar dat het in een douchedeur op maat van belang is om gebruik te maken van veiligheidsglas. Dat valt in kleine stukjes (in plaats van in scherven) uiteen, zodat er in de badkamer een veilige situatie blijft bestaan.

Een veilige douchedeur op maat

Dankzij het gebruik van 8mm veiligheidsglas kunt u met de douchedeur op maat rekenen op een veilig geheel. U zorgt op die manier niet alleen voor een deur die qua afmetingen en afwerking volledig aan uw wensen voldoet: u kunt daarnaast rekenen op een deur waar u omwille van de veiligheid in ieder geval geen omkijken naar heeft. De douchedeur op maat vormt dankzij het veiligheidsglas een uitstekende keuze.

Naar overzicht
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer