Binnendeuren glas: nu vanaf € 335,-

Binnendeuren zijn het visitekaartje van de ruimte. Ze bepalen de sfeer en zijn de verbinding tussen alle kamers in uw woning. Tegenwoordig bestaat een binnendeur allang niet meer volledig uit hout of uit een combinatie van hout met glas. Steeds vaker kiezen we voor een binnendeur van glas en wij snappen wel waarom.

Meer licht en meer sfeer

Naast dat glazen deuren er modern en strak uitzien, geven ze ook extra sfeer aan de ruimte. Het glas laat veel licht door waardoor er een fijne open ruimte ontstaat met veel lichtinval. In plaats van verschillende afgesloten hokjes, ontstaat er dankzij een glazen deur of glazen schuifwand een grote, open ruimte.

Waarom binnendeuren van Glasconcept

  • 100% op maat gemaakt
  • Inmeet- en ophangservice door heel Nederland & België
  • U hoeft geen aanbetaling te doen
  • Gespecialiseerd transport
  • Binnen 21 dagen geleverd

Stompe deur of opdek binnendeur

Doorgaans zijn er twee soorten binnendeuren: een stompe deur of een opdekdeur. Het huidige kozijn bepaalt welk soort deur u nodig heeft. Een stompe deur valt geheel in het kozijn terwijl een opdekdeur gedeeltelijk op het kozijn valt. Bij bestelling van een opdekdeur dient u altijd de draairichting van de deur aan te geven zodat de binnendeur op de juiste manier gemaakt kan worden.

Ga voor het kozijn staan aan de kant waarbij u de deur naar uzelf toe trekt bij het openen. Hangen de scharnieren aan de linkerkant? Dan is de deur linksdraaiend. Hangen de scharnieren aan de rechterkant? Dan is de deur rechtsdraaiend.

Stompe deur of opdekdeur

Uw binnendeur op maat gemaakt

Bij Glasconcept wordt uw binnendeur van glas op maat gemaakt. Een stompe- of opdek binnendeur wordt standaard geleverd met kwaliteits deurbeslag. De binnendeuren worden geleverd met twee scharnieren en een deurkruk met slotplaat (optioneel met slot). Als u voor een schuifdeur van glas kiest dan wordt deze geleverd met één set handvatten. Onze glazen binnendeuren worden standaard gemaakt van 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas. U kunt echter ook kiezen uit een ander type glas zoals extra helder kristalglas, mat-satijnglas of extra helder matglas. Laat ons weten waar u naar op zoek bent of vraag ons naar de mogelijkheden.

Binnendeur glas online bestellen

Bij Glasconcept kunt u uw binnendeur van glas online bestellen. Glasconcept is de online specialist met persoonlijke service. Op maat gemaakte douchedeuren, binnendeuren en keuken achterwanden worden binnen 21 dagen geleverd op ieder gewenst adres in Nederland en België.

Heeft u vragen over onze producten? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl of gebruik onderstaand formulier. Liever direct uw binnendeur online bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Maak gebruik van het handige inmeetformulier om de juiste maten door te geven. Liever gebruik maken van onze inmeetservice? Wij helpen u graag verder.

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer