Op maat gemaakt
Vaste prijs, ongeacht de afmeting
Inmeet- en ophangservice in heel Nederland en België
Gespecialiseerd transport

Binnendeur op maat

Wilt u graag een mooie binnendeur voor uw slaapkamer of serre? Een binnendeur van glas is erg stijlvol. Deze deuren laten ook nog eens veel licht door, wat een positief effect heeft op onze gezondheid. Kies daarom voor een binnendeur van Glasconcept en laat deze speciaal voor u op maat maken door ons! 

Een binnendeur van Glasconcept

Een mooie binnendeur zorgt voor een stijlvolle overgang van woonkamer naar bijvoorbeeld de serre, keuken of slaapkamer. Bij Glasconcept heeft u de keuze uit stompe-, opdek-, schuif- en vloerpot deuren. Stompe- en opdek binnendeuren komen het meest voor in een woonhuis. Een stompe deur valt volledig weg in het kozijn en de scharnieren bevinden zich in het kozijn. Een opdekdeur valt ook weg in het kozijn, enkel de scharnieren worden op het kozijn gemonteerd. Een glazen vloerpot binnendeur is een deur die naar de binnen en buitenkant geopend kan worden. Deze deur heeft geen kozijn nodig.  Tot slot hebben we onze praktische schuifdeuren. Schuifdeuren zijn erg stijlvol, zijn overal toe te passen en zijn ruimtebesparend! 

Een binnendeur op maat

Glasconcept produceert binnendeuren op maat. Al onze glazen binnendeuren worden geleverd in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met beslag naar keuze. U kunt uw deur daarnaast laten voorzien van verschillende extra’s. Zoals keuze in glas, coatings, handgrepen en afmetingen. Wij maken binnendeuren ook op maat voor u. De deur is dan helemaal aangepast naar uw specifieke situatie. U kunt via onze inmeetinstructie uw afmetingen, situatie en foto uploaden. Op die manier bent u er zeker van dat u de juiste deur besteld. Binnen één dag ontvangt u een offerte van ons die perfect past bij uw situatie! 

Service van Glasconcept

een glazen deur is zwaar en breekbaar, daarom leveren wij onze deuren via gespecialiseerd transport. Dit laten wij uitvoeren door onze deskundige professionals. Klik hier voor onze juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.

glashandel zeeland

De trend van nu: industriële binnendeuren.

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste binnendeur, bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl ,  vul het contactformulier in of maak gebruik van onze chatfunctie.

  Voor- en achternaam*
  Straat + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Maximale hoogte in mm.
  Maximale breedte in mm.
  RAL-kleur
  Aanvullende details
  Situatietekening of foto
  Contactgegevens
  Nieuwe Kerkstraat 29
  4421 JX Kapelle
  +31 (0)113 - 344340
  info@glasconcept.nl

  Bezoek onze compacte showroom (Alleen op afspraak)
  Contact opnemen
  Offerte aanvragen
  Volg ons