Binnendeur op maat

Wilt u graag een mooie binnendeur voor uw slaapkamer of serre? Een binnendeur van glas is erg stijlvol. Deze deuren laten ook nog eens veel licht door, wat een positief effect heeft op onze gezondheid. Kies daarom voor een binnendeur van Glasconcept en laat deze speciaal voor u op maat maken door ons! 

Een binnendeur van Glasconcept

Een mooie binnendeur zorgt voor een stijlvolle overgang van woonkamer naar bijvoorbeeld de serre, keuken of slaapkamer. Bij Glasconcept heeft u de keuze uit stompe-, opdek-, schuif- en vloerpot deuren. Stompe- en opdek binnendeuren komen het meest voor in een woonhuis. Een stompe deur valt volledig weg in het kozijn en de scharnieren bevinden zich in het kozijn. Een opdekdeur valt ook weg in het kozijn, enkel de scharnieren worden op het kozijn gemonteerd. Een glazen vloerpot binnendeur is een deur die naar de binnen en buitenkant geopend kan worden. Deze deur heeft geen kozijn nodig.  Tot slot hebben we onze praktische schuifdeuren. Schuifdeuren zijn erg stijlvol, zijn overal toe te passen en zijn ruimtebesparend! 

Een binnendeur op maat

Glasconcept produceert binnendeuren op maat vanaf slechts €335,-. Al onze glazen binnendeuren worden geleverd in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met beslag naar keuze. U kunt uw deur daarnaast laten voorzien van verschillende extra’s. Zoals keuze in glas, coatings, handgrepen en afmetingen. Wij maken binnendeuren ook op maat voor u. De deur is dan helemaal aangepast naar uw specifieke situatie. U kunt via onze inmeetinstructie uw afmetingen, situatie en foto uploaden. Op die manier bent u er zeker van dat u de juiste deur besteld. Binnen één dag ontvangt u een offerte van ons die perfect past bij uw situatie! 

Service van Glasconcept

een glazen deur is zwaar en breekbaar, daarom leveren wij onze deuren via gespecialiseerd transport. Dit laten wij uitvoeren door onze deskundige professionals. Wij bezorgen uw binnendeur al vanaf € 65,- bij u thuis en kunnen de binnendeur eventueel ook bij u inmeten en plaatsen vanaf € 285,-. Klik hier voor onze juiste bezorg- en inmeet- en plaatsingstarieven.

glashandel zeeland

De trend van nu: industriële binnendeuren.

Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste binnendeur, bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl ,  vul het contactformulier in of maak gebruik van onze chatfunctie.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Maximale hoogte in mm.
Maximale breedte in mm.
RAL-kleur
Aanvullende details
Situatietekening of foto
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer