Binnendeur glas zwart

Een binnendeur van glas met een zwart profiel past helemaal binnen de trend van dit moment. Echter kunnen echte stalen deuren erg prijzig zijn. Daarom biedt Glasconcept u een prijsvriendelijk alternatief: de steel look binnendeur. Het profiel van de steel look deur wordt gemaakt van hout en vervolgens zwart gespoten. De deur lijkt dus net op een echte stalen deur.

Bent u op zoek naar een zwarte binnendeur van glas? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een stalen binnendeur. De glazen deuren met een mat zwart profiel zijn ontzettend populair en worden veelvuldig gekozen. Ze komen goed tot hun recht binnen een modern en industrieel interieur, maar eigenlijk kan iedereen kiezen voor een binnendeur van glas in het zwart. Glasconcept biedt zowel echt stalen binnendeuren aan als de voordelige steel look variant.

Industriële stijl

De zwarte binnendeuren van glas benadrukken de industriële interieurstijl die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Steeds vaker komen zwart, stalen accenten terug in diverse meubels en verlichting. Een mooie aanvulling zijn de zwart stalen binnendeuren met grote raampartijen. Naast hun robuuste uiterlijk, laten ze veel licht door waardoor een ruimte erg openlijk aanvoelt. Met name in ruimtes waar doorgaans geen natuurlijk licht binnenvalt, kan een glazen deur veel voordelen met zich meebrengen.

Zwarte binnendeuren in verschillende soorten

Het assortiment zwarte binnendeuren van glas is erg ruim. Bij Glasconcept leveren we niet een standaard binnendeur, maar wordt de deur speciaal voor u op maat gemaakt. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende soorten, waaronder de meest bekende variant: de kozijnloze deur. Ook een taats- of schuifdeur behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt dus zelf hoe uw ideale binnendeur eruit komt te zien. De binnendeuren van glas met een houten profiel zijn een goede oplossing wanneer u op zoek bent naar een betaalbare zwarte binnendeur. Bij Glasconcept kunnen we zowel echt stalen deuren als steellook deuren aan u leveren.

Binnendeur glas zwart

  • Kozijnloos
  • Strak en tijdloos design

Een zwarte taatsdeur

  • Twee kanten op te openen
  • Kozijnloos
  • Hold op 90 graden
  • Zelfsluitend (softclose)

Een zwarte schuifdeur

  • Ruimtebesparend (geen draaicirkel)
  • Zowel wand- als plafondmontage mogelijk
  • Geen rail op de vloer

Zwarte binnendeur van glas bestellen

Op onze website kunt u heel eenvoudig uw zwarte binnendeur van glas bestellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat een binnendeur kost. Wilt u eerst advies inwinnen over de verschillende mogelijkheden of heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur een e-mail naar info@glasconcept.nl of bel ons op +31 (0)113 – 344340.

Naam*
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht
Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer