Alle soorten badkamerspiegels op maat

Of u nou een spiegel zoekt voor in de slaapkamer, op het toilet of in de badkamer. Iedere ruimte vraagt een ander formaat en/of een ander soort spiegel. Daarom levert Glasconcept spiegels op maat, wel -ongeacht de ruimte- in de beste kwaliteit; badkamerkwaliteit. Onze spiegels voldoen aan de norm voor “sanitair glas”; dus (ook) geschikt voor vochtige ruimtes.

Europese kwaliteit
Een spiegel in de badkamer moet voldoen aan hogere kwaliteitseisen, niet in de laatste plaats door de vochtige omstandigheden. Onze spiegels worden uitsluitend gemaakt van Europees kwaliteitsglas, welke -in tegenstelling tot goedkopere geïmporteerde glas- iets duurder, maar vooral veel beter van kwaliteit is. Onze spiegels worden standaard geleverd in 6 mm. dik, helder, brons of grijs getint spiegelglas en wordt afgewerkt met een poly-geslepen rand. Optioneel kan u kiezen voor een facetrand afwerking.

Professionele ‘blinde-‘ spiegel montage set

Voor de montage van de spiegels gebruiken wij standaard een zeer hoogwaardige ‘blinde-‘ spiegel montage set. Deze set wordt aan de achterzijde op de spiegel aangebracht en is aan de voorzijde “onzichtbaar”. Dus geen randen op profielen aan de zijkant van de spiegel; uw spiegel “zweeft” als het ware. Daarnaast maakt deze set het mogelijk spiegels zonder lijst toe te passen of te hoeven verlijmen.

Spiegelverwarming; condensvrije spiegel 
Beslagen spiegels kunnen eenvoudig tot het verleden behoren; snel en simpel met een onze spiegelverwarming. Ons product is geschikt voor iedere spiegel, economisch in gebruik en absoluut (kind)veilig. De garantieperiode van 5 jaar bevestigd de hoogwaardige kwaliteit van dit product. Onze spiegelverwarmingselementen voldoen aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1. Klasse II IPX4. Bovendien zijn de elementen KEMA gekeurd.

Passend
Iets is pas op maat als het gemaakt is voor uw specifieke situatie; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten (klik hier voor onze inmeetinstructie) en altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van kunt zijn dat u de juiste deur besteld en/of niets vergeet. Binnen 24 uur ontvangt u dan een op maat gemaakte offerte, die precies past bij uw (thuis)situatie.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Stuur uw situatietekening mee en u ontvangt binnen maximaal 24 uur een offerte op maat.

Klik op de onderstaande button voor goedkope badkamerspiegel op maat.

Goedkope badkamerspiegel op maat

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer