Achterwand keuken

Glazen keuken achterwand

Een achterwand bepaalt de gehele uitstraling van uw keuken. Daarnaast beschermt het uw muur tegen spetters en vetspatten. Er bestaat tegenwoordig een breed scala aan mogelijkheden voor een achterwand in uw keuken, zoals: tegels, afwasbare muurverf, hetzelfde materiaal als uw werkblad of glas. Een glazen achterwand geeft uw keuken een moderne en luxe uitstraling en het biedt u een aantal praktische voordelen.

Zo is een glazen achterwand eenvoudig schoon te maken. Doordat het een glad oppervlak is zonder naden kunt u viezigheid snel verwijderen. Bovendien blijft er geen vuil achter in de naden of voegen, waardoor u niet langer de voegen hoeft te schrobben.

Achterwand keuken glas

Achterwand keuken glas

Kiest u voor een achterwand in uw keuken van glas? Wij leveren uw glazen keuken achterwand geheel op maat en in iedere gewenste RAL kleur. Het verwerken van uitsparingen voor kranen, stopcontacten, vensterbanken of keukenkasten zit ook bij de prijs inbegrepen.

Onze glazen keuken achterwanden worden standaard geleverd in 6 mm thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Dat wil zeggen dat dit glas wel 5 keer sterker is dan zogenaamd floatglas. Mocht het glas breken, hoewel zeer onwaarschijnlijk, dan springt het glas in duizenden kleine stukjes, die geen snijwonden kunnen veroorzaken.

Waarom een achterwand in de keuken van Glasconcept?

Wij zijn dé specialist in maatwerk glazen producten. Bovendien geniet u bij ons standaard van de volgende voordelen:

  • U hoeft geen aanbetaling te doen;
  • Altijd 100% op maat gemaakt;
  • Standaard een vaste prijs, ongeacht de afmeting;
  • Indien gewenst eenvoudig zelf te monteren;
  • Inmeet- en ophangservice in Nederland en België;
  • Gespecialiseerd transport

Scherp geprijsde glazen keuken achterwand?

Bij ons is alles maatwerk. U geeft zelf uw maten en wensen door en indien nodig komt er iemand bij u inmeten. Vervolgens krijgt u vrijblijvend een scherp geprijsde offerte. Wij streven ernaar om uw glazen keuken achterwand binnen twee tot vier weken te produceren en bij u thuis af te leveren. Wilt u een prijsvoorstel ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen één dag een offerte.

Voor- en achternaam*
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Maximale hoogte in mm.
Maximale breedte in mm.
RAL-kleur
Aanvullende details
Situatietekening of foto

Meer inspiratie?

Contactgegevens
Contact opnemen Offerte aanvragen
Aanbetaling 30%
bij bedragen boven
€ 2000,00 incl. BTW
100% op maat
gemaakt
Vaste prijs
ongeacht de afmeting
Inmeet- en
ophangservice
Gespecialiseerd
transport

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord! Of bel bel ons op +31 (0)113 – 344340

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Spacer