Vloerpotdeuren

Vloerpotdeuren

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
Binnen één werkdag een offerte op maat.
Offerte aanvragen
Heeft u advies nodig voor het vinden van de juiste douchedeur, heeft u speciale wensen of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf bel ons op +31(0)6 81 82 37 24

Glazen vloerpot binnendeur op maat, voor slechts € 785,- 3

De standaard glazen vloerpot binnendeur is een zelfsluitende deur die naar twee kanten geopend kan worden (naar binnen en buiten) en -die men desgewenst- in een hoek van 90 graden open kan laten staan. Dit is mogelijk door een veer die in de vloer wordt weggewerkt. Voor dit type deur is geen kozijn nodig.

 

Glasconcept biedt naast de standaard vloerpot binnendeur ook de optie met het Unica systeem, waarbij de het veersysteem in de schoen (de scharnier aan de onderzijde van de deur) wordt verwerkt. Hiervoor is geen hakwerk in de vloer nodig; meerprijs € 80.-.

 

3  Een standaard op maat gemaakte vloerpot- en de optionele Unica binnendeur worden geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag, in 10 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.200 mm. (b. x h.).

 

Beide type deuren worden standaard geleverd met een set RVS handvatten met een lengte van 350 mm. U kunt echter ook kiezen voor een set gebogen aluminium Arcos handvatten van:

-350 mm. (meerprijs € 175,-) of

-750 mm. (meerprijs € 195,-)

óf de RVS variant voor een meerprijs van:

-350 mm. (meerprijs € 225,-)

-750 mm. (meerprijs € 285,-)

 

NB.  Grotere afmetingen op aanvraag.

Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service. Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecialiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

Heeft u vragen over onze producten of advies nodig, wilt u een order plaatsen of wenst u meer te weten over uw bestelling of andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@glasconcept.nl óf vul het contactformulier in. U ontvangt dan in principe binnen 1 werkdag antwoord! Of bel bel ons op +31(0)6 81 82 37 24

Met vriendelijke groet,
Marjan van der Moere

Vragen? STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@GLASCONCEPT.NL